Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-06-2012, 16:02   #11
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Büyük bir yatırım yapmışsınız
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2012, 18:25   #12
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
"Ne mutlu Türküm diyene" denmiş fakat Osmanlı harfleri yok edilmiş.Onun yerine latince getirilmiştir.Oysa Atatürk gerçekten Türk olsaydı alfabemize Orhun veya Göktürk veya yeniden Osmanlı alfabesini getirtirdi O, bunu yapmadı.

Batıya yüzümüzü çevirdikçe Türklük batmaya devam ediyor.Ben milliyetçi veya ülkücü de değilim.Ben gerçekleri savunuyorum.Müslümanın ırkı ne olursa olsun cümlesi bizim din kardeşimizdir.

Kimse bana, buradan "AB üllkelerine ayak uydurmamız gerekiyordu onun için böyle yaptı demesin.Zira Çinler, Japonlar, Yunanlılar,Rumlar ve Ruslar , kendi dillerinde asimilasyon yaptılar mı?Yapmadılar.O halde bu ülkemize neden latin harfleri kakalandı?.Bu saydığım milletler hala kendi dilleriyle yazışıyorlar .

Ne mutlu Türküm diyene değil, "Ne mutlu müslümanım diyene" denmelidir.Dinimizde Irkçılık yoktur

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (12-06-2012 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2012, 02:47   #13
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
alpertunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yıldırım kullanıcı adlı arkadaş,
zorakilik bende değil, senin bana yorumunda mevcut
ben hür iradem ve allah ın bana verdiği akıl ile konuşuyorum..
sen eğer türk kimliğinden rahatsız oluyorsan, bunu bu ilkede yapamazsın, eğer ki yaparsan bunun sorumluluğnu yüklenmiş olur, hesabını vermeyede hazır olursun.
hesap derken yanlış anlaşılmasın allah a verilecek hesap kastedilmiştir.
Kaç yaşındasın sen?
Ona göre cevap vereceğim.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2012, 04:13   #14
Kullanıcı Adı
El Emin
Bizde okulumuzda gerçek manada akedemisyen olan hocalarımızla okulun her yerine saçma sapan asılan ırk vurgularını kaldırmak için uğraş veriyoruz.Umarım kazanırız.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2012, 05:06   #15
Kullanıcı Adı
SavaşPala
Türk kelimsei Türkiye Cumhuriyetinde yaşayanların aldığı ortak isimdir..İngiltere'de olsaydınız İngiliz,İspanya'da olsanız İspanyol vs.isimler alacaksınız..
Başka bir vatandaş görülmemiştir ki,Milliyetinden rahatsz olsun utansın..
Biride çıkmış demiş varlığım Türk varlığına armağan olsun cümlesinden nefret ediyorum..
Ey hak..Ceddin de senden nefret etmektedir,utanmaktadır emin ol..
Biraz akıllı olun yahu..
Safsatalara düşüp galeyana gelip oyunun içine düşmeyin..
Ne olmasını istiyorsun adının?
Ne densin sana?
Başka bir milliyete(ülkeye) kendini tanıtmak için ne isim istiyorsun?

Takım taraftarı değilsin sen arkadaş,vatandaşsın!!
Birileri bu günler için can vermiş,can verirken Allah sesleri bu toprakların her köşesinde yankılanmış..
Neden?
Bir kaç kendini bilmez çıkıp aslını inkar etsin diye..!!

Ataist beynamaz olup bir tarafı sıkışınca ""Ne olur Allah'ım yardım et"" diyen gereksiz varlıktan ne farkın kaldı??

Bu yazıma tepkiler yağacak çoğundan ama ben susacağım..Tek diyeceğim Yazıklar olsun!!
Buda son sözüm olsun..

Ak Parti çatısı Aynı zaman da iman çatısıdır..
Allah'a havale ediyorum..
Bu vatan uğruna akan kanlar haram olsun..!!
SavaşPala isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2012, 05:17   #16
Kullanıcı Adı
SavaşPala
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Ne mutlu Türküm diyene" denmiş fakat Osmanlı harfleri yok edilmiş.Onun yerine latince getirilmiştir.Oysa Atatürk gerçekten Türk olsaydı alfabemize Orhun veya Göktürk veya yeniden Osmanlı alfabesini getirtirdi O, bunu yapmadı.

Batıya yüzümüzü çevirdikçe Türklük batmaya devam ediyor.Ben milliyetçi veya ülkücü de değilim.Ben gerçekleri savunuyorum.Müslümanın ırkı ne olursa olsun cümlesi bizim din kardeşimizdir.

Kimse bana, buradan "AB üllkelerine ayak uydurmamız gerekiyordu onun için böyle yaptı demesin.Zira Çinler, Japonlar, Yunanlılar,Rumlar ve Ruslar , kendi dillerinde asimilasyon yaptılar mı?Yapmadılar.O halde bu ülkemize neden latin harfleri kakalandı?.Bu saydığım milletler hala kendi dilleriyle yazışıyorlar .

Ne mutlu Türküm diyene değil, "Ne mutlu müslümanım diyene" denmelidir.Dinimizde Irkçılık yoktur
Arap alfabesi ile iman etsen ne oluyor,Arapça yada başka bir dilde,lisanda iman etsen ne oluyor
Latin alfabesinde edilen iman yapılan ibadet kabul olmuyormu??
Yoksa bir standartı mı var dinde,latin alfabesi ile ibadet edenler daha az mı sevap kazanıyor??
O zamanın Osmanlıca'sını öğrenmek için hiç bir girişimin oldumu?
Osmanlı alfabesine neden gerek duyuyorsun?
Türk topraklarında Kur'an-ı kerim latince dışında yasak ta haberim mi yok benim??

Bana bir milliyet söyle ki, sadece müslüman kimliği ile tanınsın ve bir milli adı olmasın,o zaman bizde ona göre davranalım nerelisin diyene müslümanım deyip geçelim..

Türk deyince İslam geliyor ki islam sancağı TÜRK'lerdedir.
Allah her dilde Allah'tır..
İman kalpteki vuslattır..

Irkçılık ben Türk'üm demek değil,ben Türk'üm deyip Türk olmayanların yaşama hakkına garez almaktır..
Ben Türk'üm diyebilenler, ""dinleri ve VATAN'ları uğuruna can verenlere öldü demeyiniz,onlar diridirler fakat siz görmezsiniz bilemezsiniz.."" denilen şehitlerin vebalini üzerine almaktan korkan,bir şey söyleyeceği zaman Allah korkusunu hisseden ve ona göre söyleyen,Müslüman'ım derken Allah'ı kandırmayacağını bilen kullardır..

Konu SavaşPala tarafından (12-07-2012 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir..
Alt 12-07-2012, 13:51   #17
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Türk olmayı adam gibi becerseydik bu yazılardan kimse rahatsız olmazdı .
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2012, 14:27   #18
Kullanıcı Adı
ak sevda
Alıntı:
SavaşPala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türk kelimsei Türkiye Cumhuriyetinde yaşayanların aldığı ortak isimdir..İngiltere'de olsaydınız İngiliz,İspanya'da olsanız İspanyol vs.isimler alacaksınız..
Başka bir vatandaş görülmemiştir ki,Milliyetinden rahatsz olsun utansın..
Biride çıkmış demiş varlığım Türk varlığına armağan olsun cümlesinden nefret ediyorum..
Ey hak..Ceddin de senden nefret etmektedir,utanmaktadır emin ol..
Biraz akıllı olun yahu..
Safsatalara düşüp galeyana gelip oyunun içine düşmeyin..
Ne olmasını istiyorsun adının?
Ne densin sana?
Başka bir milliyete(ülkeye) kendini tanıtmak için ne isim istiyorsun?

Takım taraftarı değilsin sen arkadaş,vatandaşsın!!
Birileri bu günler için can vermiş,can verirken Allah sesleri bu toprakların her köşesinde yankılanmış..
Neden?
Bir kaç kendini bilmez çıkıp aslını inkar etsin diye..!!

Ataist beynamaz olup bir tarafı sıkışınca ""Ne olur Allah'ım yardım et"" diyen gereksiz varlıktan ne farkın kaldı??

Bu yazıma tepkiler yağacak çoğundan ama ben susacağım..Tek diyeceğim Yazıklar olsun!!
Buda son sözüm olsun..

Ak Parti çatısı Aynı zaman da iman çatısıdır..
Allah'a havale ediyorum..
Bu vatan uğruna akan kanlar haram olsun..!!
bu kadar boş bir yorum için kendimi hiç yormayacağım
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2012, 15:25   #19
Kullanıcı Adı
SavaşPala
Alıntı:
ak sevda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu kadar boş bir yorum için kendimi hiç yormayacağım
SÖYLEYECEK BİR ŞEYİN OLMADIĞINDAN OLABİLİR Mİ
ALLAH SENİ AF ETSİN..
Ben hiç mi hiç yormayacağım...
Alt 12-07-2012, 15:29   #20
Kullanıcı Adı
ak sevda
Alıntı:
SavaşPala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SÖYLEYECEK BİR ŞEYİN OLMADIĞINDAN OLABİLİR Mİ
ALLAH SENİ AF ETSİN..
Ben hiç mi hiç yormayacağım...
Amiiiiin. cümlemizi
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)