![]() |
#11 |
![]() Sayın Ertuğrul ÖZGÜL arkadaşım
Başbakanımızında dedigi gibi, bunların işi gücü çamur atmak, yani atmış oldukları çamurları temizlemekle bu forumun degerli insanlarını meşgul ediyorlar, bunuda fırsat bilip yeni komplo planları kuruyorlar, göya kendilerince kendilerini pek akıllı sanıyorlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() İşin en acı olan kısmı hadi Başbabanı sildiniz... Hadi Türkiyeyide sildiniz ama arkadaş suriyeye silah haberini yapmak neyin nesi... her seferinde bir adım daha ileri gidiyorlar... hüsnü zan sohbetiyle başlayan gülen bey beddua ile zirve yaptı zannederken adam bulutlara çıktı... evrenin sonu yok buda evrenle yarışıyor galiba...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Tır içinde silah olduğu ortada. Peki o tırın o Saat'te oradan geçeceğini kim biliyor? Radikal gazetesi muhabirine bu bilgi nerden geldi? Önce bunu açıklayın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Üstelik MİT içişlerine değil direk Başbakanlığa bağlı. Hayati Yazcı Tır sınırdan çıkmadı diyor. İstese bu gizli bilgi paylaşamam da diyebilir. Ama çıkmadı diye söylüyor işte. Türkmenlerde bize yardım gelmedi demiş. Sİzede kaynak beğendiremiyoruz valla. Aksi varsa siz kaynak bildirin. Bakanın ve Türkmenlerin açıklamaları birbirini destekliyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
MİT ne işe yarar bizim ülkede. Bakanlara operasyon yapılıyor kimsenin haberi yok. TIR ihbar ediliyor, son anda engelleniyor. Şu çok methedilen Hakan Fidan ne iş yapar. Başbakan ilk önce onu görevden almalı. İstihbarat sıfır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Hatay'daki TIR olayı ,22 Ocak'ta toplanacak olan Suriye toplantısında Bizi terör örgütü ile bağlantılı havası vermek için bir tezgahtır.
Burhan Kuzu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Tabiki havada uçuşuyor. Her yerde çatlak var. Hakan Fidan ne yapsın tek başına? İçerde köstebekler cirit atıyor. Kim kimin adamı belli değil. Sağolsun hükümet 2010 referandumu ile istihbarat teşkilatlarını ve yargıyı cemaat'e peşkeş çekince sıkıntılar çıktı. Anlamadığım nokta, siz neden Hakan Fidan'dan rahatsızsınız? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
Doğru ya, Mit müsteşarı her gün televizyonlara çıkıp icraatlarını anlatacak. Şu gün, şu saat'te, şuraya operasyon yapıldı diyecek. Şu gün şu kişi ile görüştüm diyecek. Allah aşkına adam MİT MÜSTEŞARI. Sen ya da ben Mit müsteşarının bir şey yapıp yapmadığını bilemeyiz. Bana Vali, Emniyet Müdürü iş yapıyormu yapmıyor mu diye sorsan az çok bir şeyler söylerim. En azından o ildeki asayiş ile bu kişiler hakkında fikrim olur. Ama Mit müsteşarı '' İş yapamaz biri. '' derseniz adama gülerler. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Ya Allah aşkına bi Emre Taner değil işte.
Adam bakanlara operasyondan haberdar değil. Herkes TV den öğreniyor. Oslo desen rezalet. İmralı desen ayrı kepazelik. Mgk belgeleri havada uçuşuyor. Onu geçtim o kadar mahkeme belgesi, deliler sağda solda geziyor. İzmirde devam eden askeri casusluk davasında da görüldü ki, bi sürü gizli askeri belge heryerde kol geziyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|