![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Bazen farkinda olmadan, kendimizi olup bitenlere öyle bir kaptiriyoruzki, hakli haksizi karistiriyoruz, hemen birilerinin avukatligina soyunuyoruz Ama kendininde sahit oldugu gibi, malesef burada kendine akpartili süsü vererek chp'nin bile yapmadigi kadar elestirilere maruz kaliyoruz, bizlere devamli ak partinin yapmis oldugu isleri kötüymüs, yanlismis gibi göstermeye çalisiliyor, kendilerinin yapmis oldugu hatalari görmezden geliyorlar, gerçi bilinçli yapiliyorya hadi neyde Bu kadarinada izin vermemeliyiz, nede olsa burasi bir akparti forumu, biz burada partimizi ve sayin basbakanimizi savunmayacagizda nerede savunacagiz, kendi aramizda yapilan yanlisliklari ve dogrulari konusabiliriz tartisa biliriz, ama aramizda malesef kuzu postuna girmis kurtlar var. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Ben de düşmanlık ve çıkarlar üzerinden siyaset yapmaktansa hakkı savunmayı doğru buluyorum nasıl ki bazı CHPli kardeşlerimiz operasyonun ilk haftasında kafaları karışıp fethullah gülene helal olsun, operasyona devam diyererek, düşmanlıkları gözlerini kör etmiş şekilde muhalefet ettiyse veya nasıl Kemal Kılıçdaroğlu dün suçladığı bakanı, ertesi gün dürüst addediyorsa "doğru" kavramı oturmamış demektir. Aynı şekilde Samanyolu ve türevi medya dersane konusu patlak vermeden at gözlüğü takarak hükümeti desteklerken bir anda değişen denklem sonucu AK parti aleyhinde haberler yapılmaya başlandı ![]() Dediğiniz gibi kuzu postuna giren fırsatçı kurtlar var, çıkar elde edecekleri hiçbir şey kalmadığı zaman maskeleri de düşer elbet. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Aceleye gerek yok
İçeridekileri dıları çıkarma işi PROVA Asıl bomba İmralıda ki çıkarılınca patyacak Ama iş işten geçmiş olacak Sıra Ergenekon ve Başyozcularda Onlardan sonra da İmralı canisinde Planları tıkır tıkır işliyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Bu işi Ak parti ile cemaat beraber yaptı. Herkes neyin nasıl olduğunu biliyor. Ak parti şu an çiğlik yapıyor. Suçluymuş gibi bu davalar için sadece cemaati suçluyor. Beni kandırdılar haberim yoktu diye saçmalıyor. Ak partinin işi görüldü, cemaatle işi bitti bi kenara atmaya çalışıyor. Son cümlen içinde Allah imkan tanımasın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|