![]() |
#81 |
![]() Eyvallah direk ilçe teşkilatına gidiyoruz bakalım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
![]() Selâmün aleyküm arkadaşlar. Uzun bir süredir Ak Parti ye üye olmayı istiyorum ancak memuriyet söz konusu olduğu için çevremdekiler parti üyeliğinin sorun olacağını söylüyorlar. Sizce ne yapmalıyım ? İçinizde ya da çevrenizde buna benzer bir durumla karşılaşan oldu mu ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
![]() arkadaşlar kusura bakmayın siteyi kullanmayı yeni öğreniyorum biraz telaşlıyım.2 hafta önce 2 bayan geldi kadın kollarından geliyoruz teşekkür formu için imza atmanız gerekiyor dediler form tesk 12 adındaydı maddesindeki şartları taşıyorum. Parti Tüzük, program ve yönetmeliklerine
uymayı ve yıllık …………………TL üyelik aidatı ödemeyi taahhüt ediyorum. Parti üyelik kaydımın yapılmasını arz ederim diyip altına imza attım fakat ücret kısmını boş bırakmışlar.İlçe teşkilatını aradım yıllık ücret yok diyip merak etmeyin dediler.Sorun olur mu acaba dolandırıcılar falan bulaşmasın |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
![]() İnsan hakları birimi hakkında bilgi alabilirmiyim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni kayıt oldum. İzmir bucadayım. Buradaki ilçe gençlik kollarına facebook sayfalarından form doldurdum katılmak icin hala cevap alamadım. Var mı buca gençlik kollarında olan irtibata geçelim ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() Haftalık toplantılar olur ilçelerde komisyon uyesi olursun sen baskan ve baskan yardimcilari olur karsinda, baskanin hazirladigi bir gundem olur onun uzerine konuşulur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() esselamu aleyküm arkadaşlar gün birleşme günüdür lütfen meydanları boş bırakmayalım allah yar ve yardımcımız olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() 15 temmuza kadar ak partiyi cok bilmezdim simdi anladim ve anladik. Bugun birlesme gunu hep birlikte olalim.iradeye hayran kaldim.vatana ihanet edene yada edenlere er yada gec hesabi sorulsun
![]() Konu Mrdye tarafından (07-24-2016 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() arkadaşlar ben mahalle temsilciliğinden üye oldum ama üyeliğim gerçekleşmemis
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|