Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Gençler, Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-01-2015, 21:24   #81
Kullanıcı Adı
cinaraktas
Eyvallah direk ilçe teşkilatına gidiyoruz bakalım
cinaraktas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2015, 00:07   #82
Kullanıcı Adı
VizyonAk
Selâmün aleyküm arkadaşlar. Uzun bir süredir Ak Parti ye üye olmayı istiyorum ancak memuriyet söz konusu olduğu için çevremdekiler parti üyeliğinin sorun olacağını söylüyorlar. Sizce ne yapmalıyım ? İçinizde ya da çevrenizde buna benzer bir durumla karşılaşan oldu mu ?
VizyonAk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-13-2015, 02:05   #83
Kullanıcı Adı
mert66
Standart üyelik formu
arkadaşlar kusura bakmayın siteyi kullanmayı yeni öğreniyorum biraz telaşlıyım.2 hafta önce 2 bayan geldi kadın kollarından geliyoruz teşekkür formu için imza atmanız gerekiyor dediler form tesk 12 adındaydı maddesindeki şartları taşıyorum. Parti Tüzük, program ve yönetmeliklerine
uymayı ve yıllık …………………TL üyelik aidatı ödemeyi taahhüt ediyorum.
Parti üyelik kaydımın yapılmasını arz ederim diyip altına imza attım fakat ücret kısmını boş bırakmışlar.İlçe teşkilatını aradım yıllık ücret yok diyip merak etmeyin dediler.Sorun olur mu acaba dolandırıcılar falan bulaşmasın
mert66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-13-2015, 11:55   #84
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
VizyonAk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selâmün aleyküm arkadaşlar. Uzun bir süredir Ak Parti ye üye olmayı istiyorum ancak memuriyet söz konusu olduğu için çevremdekiler parti üyeliğinin sorun olacağını söylüyorlar. Sizce ne yapmalıyım ? İçinizde ya da çevrenizde buna benzer bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Ve aleykümselam. Kanunen yasak yoksa en azından AK Parti iktidarda bulunduğu müddetçe AK Parti'ye üye olmanız sebebiyle sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Alıntı:
mert66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar kusura bakmayın siteyi kullanmayı yeni öğreniyorum biraz telaşlıyım.2 hafta önce 2 bayan geldi kadın kollarından geliyoruz teşekkür formu için imza atmanız gerekiyor dediler form tesk 12 adındaydı maddesindeki şartları taşıyorum. Parti Tüzük, program ve yönetmeliklerine
uymayı ve yıllık …………………TL üyelik aidatı ödemeyi taahhüt ediyorum.
Parti üyelik kaydımın yapılmasını arz ederim diyip altına imza attım fakat ücret kısmını boş bırakmışlar.İlçe teşkilatını aradım yıllık ücret yok diyip merak etmeyin dediler.Sorun olur mu acaba dolandırıcılar falan bulaşmasın
AK Parti'ye üyelikte aidat yoktur. Size o formu imzalatanların ne maksatla imzalattıklarını bilmiyorum ama dikkatli olmanızda fayda var.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2016, 08:18   #85
Kullanıcı Adı
Hdarilmaz
İnsan hakları birimi hakkında bilgi alabilirmiyim
Hdarilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-28-2016, 09:52   #86
Kullanıcı Adı
baysalmuammer
Merhaba arkadaşlar,

Foruma yeni kayıt oldum. İzmir bucadayım. Buradaki ilçe gençlik kollarına facebook sayfalarından form doldurdum katılmak icin hala cevap alamadım. Var mı buca gençlik kollarında olan irtibata geçelim ?
baysalmuammer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2016, 22:37   #87
Kullanıcı Adı
cihat1258
Alıntı:
DaBBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki faailiyetler hakkında bilgi verirmisiniz , ne tür faaliyetler yapılmakta?Toplantılar olmakta mı ?, ne sıklıkla toplantı yapılmakta vs.

Haftalık toplantılar olur ilçelerde komisyon uyesi olursun sen baskan ve baskan yardimcilari olur karsinda, baskanin hazirladigi bir gundem olur onun uzerine konuşulur
cihat1258 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2016, 10:21   #88
Kullanıcı Adı
szaman
Standart birlik ve beraberlik günü
esselamu aleyküm arkadaşlar gün birleşme günüdür lütfen meydanları boş bırakmayalım allah yar ve yardımcımız olsun
szaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2016, 02:46   #89
Kullanıcı Adı
Mrdye
15 temmuza kadar ak partiyi cok bilmezdim simdi anladim ve anladik. Bugun birlesme gunu hep birlikte olalim.iradeye hayran kaldim.vatana ihanet edene yada edenlere er yada gec hesabi sorulsun

Konu Mrdye tarafından (07-24-2016 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir..
Mrdye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2016, 14:08   #90
Kullanıcı Adı
balphan
arkadaşlar ben mahalle temsilciliğinden üye oldum ama üyeliğim gerçekleşmemis
balphan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)