![]() |
#1 |
![]() Jigsaw ve asistanı amanda hayatlarını kaybetmiştir. Dedektif kerry cinayetinin duyulmasından sonra, 2 tecrübeli FBI ajanı ajan strahm ve ajan perez, dedektif hoffman’a jigsaw’un kalan son oyununun çözümlenmesi için yardım ederler. Bununla birlikte, SWAT takımı komutanı rigg kendini bu ölümcül oyunun içinde bulur. Ve eski bir dostunu ve de kendisini dehşet verici bir ölümden kurtarmak için düğümlenmiş, korkutucu tuzaklar zincirini yenmek için bir buçuk saati vardır. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bunuda seyretmeliyim gerçi 3. filmi seyretmeye içim dayanmadı bayağı ürkütücü sahneler vardı ama yine dayanamayıp seyrederim bunuda bilyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 3 izledim 4 dude izlemeyi dusunuyorm. acaip migde bulandirici ama olsun yinede guzel..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu tür filimleri sevmem ama her enense izlerim hep :p
3. filmi izledim bunuda izleyip seriyi sonlandırmayı düşünüyorum ![]() 5 çıktımı acaba ? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Testere serisi Sinema Tarihinde Bir Dönemi temsil eder... Bir psikoloji bu kadar bozulabilir... Bu kadar dahi ce bir seneryo olabilir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() inanmıyorum 4 de mi çıktı..
3 . de bittiğini sanmıştım.ayy gitmeden sinemada izlesem süper olurdu. vizyondadır umarım . dahice bi film,favorilerimden. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() pek sevmiyorum bu flimi...çok kan var ..beni kan tutarda ;) ;)
bence okadarda oalğan üstü bir flim değil!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Testere serisi her yeni filmde daha ileriye giden ender Serilerden.... ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Acayip gerilim bi film yahuuu bu kadar da sınırlar zorlanmaz ki ama :P
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Testere filmini izledikten sonra bi yere sap olamayan ayakta ne yaptığını bilmeden dolaşan insanlar tanıdım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|