Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-16-2007, 18:53   #11
Kullanıcı Adı
pont
Standart ''KAZLIÇEŞME MİTİNGİ SON DAKİKA''
Alıntı:
berre Nickli Üyeden Alıntı
Ben de mitingdeydim ve gördüm ki İstanbul kararını vermiş...
elhamdülillah.tvde izledim.gerçekten muhteşem bir görüntüydü
pont isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2007, 19:16   #12
Kullanıcı Adı
nuh
ezilme tehlikesi geçirdim :P :P
Alt 07-16-2007, 19:18   #13
Kullanıcı Adı
semazen-muhammet
bende tv den izledim mükemmelde ne kelime fev kaladenin fevkiydi dünkü miting
semazen-muhammet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 00:06   #14
Kullanıcı Adı
zeynep_akcin
mükemmledi ewet....bizde kaybolduk yaa :D.....ekibi kaybettik...çok komikti :D.......
zeynep_akcin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 02:05   #15
Kullanıcı Adı
ta kendisi!
Standart SICAĞI SICAĞINA KONYA MİTİNGİ
ARKADAŞLAR ÇOK YORULDUM AMA DEĞDİ. MÜTHİŞ BİR ATMOSFERDİ. BEN AÇIKÇASI BU KADAR KALABALIK OLACAĞINI TAHMİN ETMEMİŞTİM AMA TIKLIM TIKLIMDI. BAŞBAKANIMIZ YİNE ÖZ İFADELERİYLE MSJLARI GİTMESİ GEREKEN YERLERE GÖNDERDİ. chp nin ZAMANINDAKİ SEÇİM KARTLARINI, KARNELERİNİ GÖSTERDİ BAŞBAKANIMIZ. KARNEDE YAZAN NE BİLİYORMUSUNUZ? DİKKAT! "GAZ VERİLMİŞTİR..." NE REZİLLİKLER YAPMIŞLAR YAA! HATTA TEYZENİN BİRİ YILLANMIŞ PÖRSÜMÜŞ BİR GAZETE GETİRMİŞ ONU DA İSTEDİ BAŞBAKANIMIZ. ONDAN DA chp nin YAPTIĞI ZULÜMLERİ OKUDU. HASILI ÇOK COŞKULU BİR ORTAM VARDI.
ANCAK ARKADAŞLAR BİŞEY VARKİ ONA ÇOK ÜZÜLDÜM. BAŞBAKANIMIZ GERÇEKTEN ÇOK YIPRANMIŞ. BOĞAZINI TEMİZLEDİ SIK SIK. GERÇEKTEN DUALARIMIZA İHTİYACI VAR. HEPİMİZ EDELİM NE OLUR. RABBİM GÜCÜNÜ ZİYADELEŞTİRSİN İNŞ.
ta kendisi! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2007, 02:08   #16
Kullanıcı Adı
gmz
bende tv den mitingin tamamını izledim gercekten süper bi miting olmuş.aynı şey benmde dikkatimi çekti basbakanımız sürekli boğazından dolayı geri çekiliodu.mitinglerden dolayı sesi kısılıyordu ya sanırım ilaçlardan dolayı.arkadaslar çok mübarek günlerdeyiz hükümetimiz ve basbakanımız için çoooooooooook dua edelim...
gmz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)