![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
![]() Alıntı:
gideriz ama bilet parası senden ;) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ayıp ettin...ablalar hangi gün için var.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Filmi genel olarak beğendim sadece ağlamak boşalma istiyordum pek ağlayamadım
![]() Ama takdir ettiğim bir yönü babam ve oğlum dan farklı olarak,dini öğeler taşıyor olmasıydı mesela namaz kılınıyor ve ölmek üzere olan babalarının odasında Kur'an okuutturuyorlardı bu yönuyle de hoşuma gtti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() aaaaaa mahsunmu oynuyo bide o yazıp yönetmiş izlenicek bir filim değil demiştim ilk başta ama çevremde o kadar iyi anlatılıyoki filim bende merak uyandırdı kısmet olursa bede gitmeyi istiyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Beyaz Melek rekora koşuyor
05 Aralık 2007 Çarşamba 20:24 Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Beyaz Melek" filmi, rekor kırıyor. Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Beyaz Melek" filmi, 17 günde 800 bin izleyici rakamına ulaştı. Gösterime girdiği ilk günden itibaren seyirci sayısını artıran "Beyaz Melek"i, üçüncü hafta sonunda üç günde 207 bin kişi izledi. Üçüncü haftasında gişesi yüzde 14.9 artarak, vizyondaki filmler arasında gişe birincisi olan film, 17 günde 800 bin kişiyi salonlara çekti. "Beyaz Melek", Avrupada gösterime girdiği 6 ülkede ise 133. 653 kişi tarafından izlendi. Özellikle Almanya'da gişede başarı asğlayan filmin, bu ülkedeki kopya sayısı da artırıldı. internethaber |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() fanatik bir mahsuncu olarak bence o na yakışanı yapmış....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |