![]() |
#41 |
![]() İslami holdingl olayları Almanyada baya patlak vermişti .Belçikada ,Finlandiyada filan oluyormu ? Bide bu İslami holding olayları hakkında görüşlerinizi açıklayabilirmisiniz.
|
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() üstad aklıma mehmet akif in olması gereken bir söz geldi
DİNLERİ YAŞAYIŞIMIZ GİBİ OLMUŞ YAŞAYIŞLARI DİNİMİZ GİBİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
#44 |
![]() Burada yok olsa gerek ben duymadim. Burada da musluman orani az degil ama toplu bir harekete giristiklerine dair hic bir izlenimim olmadi. Bir tek sadece Islami parti kurulmustu.
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Arkadaslar benim ayrilmam gerekti. Hayirli geceler
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
![]() Alıntı:
Bizden gelip para istedikleri zaman ben onca parayı Allah rızası için vermedim, parama para katsın diye verdim. O nedenle İslami holding diye suçlama yapamam, yani başka bir kuruluşta olsa para kazanmak için verirdim. Ve doğru dürüst belge almadan paralarımızı teslim ettik. Müslüman uyanık olmadı, aç gözlü olmamalı. Ayrıca imzaladığımız kağıtlarda kar ve zarar ortaklığı vardır. Şuan o holdingler zararda gözüküyor, yani bizden para bile talep edebilirler. Bizden birşey istemesinler yeter. Bu sözler buradaki bir madura ait. Bazı şeyleri açıklıyor sanırım. VesseLam |
||
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() Alıntı:
VesseLam |
||
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Belçika ülke azizim, başkenti Brüksel.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|