![]() |
#11 |
![]() Sayın çumhurbaşkanın ülkenin bulunduğu durumda hiç bir zamn hükümete bir yardımda bulunmaıştır ülkenin düdzlüğe çıkmasına hç bir katkı sağlamamıştır bu eser sadece ak partinndir sezer sadece köstek olmuşutur tıpkı chp gbi zate solcuların bu ülkeye hç bir zmn artı bir getirisi olmamıştır bundan sonrada olacağını sanmıyorum sezer süresü bitmesine rağmen hala orda oturuo buda görülmüş bir şey değildir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ
![]() Hükümetin yapmış olduğu 30 atamayı birden geri çevirdi Gerekçesi seçimler yapıldı siz artık atama yapamazsınız yetkiniz yok eee Senin görev süren bitmene ve kendi kendine vekalet etmene rağmen 15 Üni rektörünü atıyor ve yetkilerin devam ediyor Ama vekaleten başbakan olanların yetkileri sürmüyor Yazıklar olsun GİT ARTIK GİT....... İstemiyoruz seni KENE gibi yapıştın yahuuuu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() allahım şu adamdan ne zaman kurtulacağız.
arkadaşlar ne zaman sayaç başlatalım |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() çıkıpta demiyolar mı cumhurbaşkanı meclis dışından olsun tarafsız olsun sayın sezerin tarafsızlığını görüyoruz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() bülent arınçın terbiye sınırlarını ben koyamam ama bir cumhurbaşkanına bu cumhurun başkanına bu söz denmez ( çok doğru bir öz olsa bilem
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Ne olursa olsun sonucunda o adam bu ülkenn baskomutanı.. Sevsende sevmesende.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Artık cumhurbaşkanı değil o.
YENİ CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() CUMHURBAŞKANI GÖREV SÜRESİ BOYUNCA KIRMIZI IŞIKLARDA DURARAK TEK VE ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI. ZATEN AKILDA KALICI KRİZLERİ VE VETOLARI VAR. NE SÖYLENEBİLİR Kİ BU ÇANKAYA MERAKLISI İÇİN. SADECE ONA KARŞI BÜLENT ARINÇ DEĞİL BİZDE DOLUYUZ.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() İlginç
Bazı arkadaşlar Sezere SAYGI dan falan bahsediyor Erdoğan ona karşı saygılı davranmalı çünkü kendisi devlet adamı ve başbakan Ame ben ona SAYGI duymak zorunda değilim NEEE yani şimdi HİTLER bizim Devlet başkanımız olsaydı SIRF bu yüzden SAYGI MI duyacaktık!!! Yok öyle arkadaş Bana saygısı olmayana SAYGI falan duymuyorum s... GİTSİN artık ona TAHAMMÜL etmek zorundamıyız |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|