![]() |
#11 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() 1. Toprakları alan insanlar sırtlarına yükleyip ülkelerine götürmüyor,
Yabancılara toprak satışı konusunda gerekli yaslarda mevcut Ülkeyi satmıyoruz aksine Ülkemizi kalkındırıyoruz. 2. Evet Ülkemiz şu anda çok istikrarlı artık geleceğe umutla bakıyor herkes, bunu kimse inkar edemez her alanda başarılı bir Ülkeyiz Akparti hükümetinin karalı çalışmaları sayesinde 3.Ya biz aslında bunu anlatmaktan yorulduk ama tekrar anlatalım, O Çiftçi bir provakatör dü bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.... 4.2002 öncesi ve şimdiki kişi başına düşen milli geliri hesaplarsanız ve gerçekten merak ediyosanız farkı görüceksiniz 5.Şikayetçiysen kes kolunu gitme, İşte bu benim enb hassas olduğum konu o gitmedi ben niye gitmiyorum ya Vatan dan bahsediyoruz, Peygamber ocağından. Başbakanın oğluna çürük raporunu Başbakan ın doktorlarımı vermiş ? 6.Akparti iktidarı öncesi Yollar kesilip araçlar yakılıyordu az evvel bir liste eklemişsiniz 2002 öncesinide eklerseniz seviniriz Erbakan Hoca dönemini ve önceki dönemleri 7.Recep Tayyip Erdoğan NE MUTLU TÜRK DİYENE demez NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE der. 8.Cımbızınızın ucu kırılsın emi Şu lafları cımbızlarla çekip eleştiri diye önümüze koymayın lütfen o konuşmaların tamamını getir konuşalım 9.Türkiye yi kimse bölemez evet Ortadoğu bir kaos un içinde ama bu yeni bir şey değilki, bölende Akparti hükümeti değil Ortadoğu da barışın sağlanması için en çok çaba gösteren Ülke Türkiye 10. Hani biz niye göremiyoruz o şeriati 11.Sitemizde de bir Atatürk köşemiz var gezin görün Ata Sına bu kadar saygılı başka gençlik var mı? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Yahu bu Ak Parti'den Allah c.c. razı olsun. Ben fakirleri doyurduklarını biliyordum, hatta Başbakan'ın " Benim fakirim onurludur, siz kapılarına gidin " dediğinide bilirim valilere ama 16 küsür milyonluk halkı doyurduğunu bilmiyordum ... Aldıkları oylar helal olsun o zaman. İnsanlar neden çalışıyor? Karınlarını doyurmak için. O zaman ortada mesele yok.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#17 | ||
![]() Alıntı:
Partimiz birkaç il hariç hepsinde 1. oldu.Bu illerin hepsi doğuda olmadığına göre ?.. Batıya da bir bahaneniz var mı ? Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Kaldın be öylece bu cevaplardan sonra! Yazık, acınacak durumdasın!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |