![]() |
#1 |
![]() Trafigin gerçek sesleri
- Phhh!...Adanali devam et! - Phsss!..Adanali kime diyom! Devam eeeeyyyt! - Aaaauueee!..Ulen kulaana salgam mi kaçti kime diyom yürüsene! ( Phhh & Phsss: Megafondan çikan tiz sesler) <><><><><><> ;&l t;><><><> - 34 VG 0983 sagaaa çekhh! - 34 VG 0983 sagaaa çekhh! - Sola demedik öküzzzzzzz! Saga çekhh! <><><><><><> ;&l t;><><><> Göztepe soyak site'sinin önünden yürüyorum... Birden polis bir BMW'yi durdurdu... Polislerden biri indi digeri de içerden bakiyor, ben de yana döndüm bakiyorum öyle, enteresan geldi. Adam sarhos falandi, biraz bakiim eglenirim diye düsündüm... Içerideki polis birden megafonla; "Önüne dön, önüne dön, kendi tipine bak sen soytari" dedi... <><><><><><> ;&l t;><><><> Mecidiyeköy'de bir sabah erken, polis otosu arabanin tekine sesleniyor; "Zabahinan ceza yazdirma zabahinan" (Sabah ile demek istiyor) <><><><><><> ;&l t;><><><> -Soförün biri trafik SIKISIK iken park yasagi olan yere direksiyonu kirar ve durur... Polis; "Beyaz uno çek kardesim park yasak!" gibilerinden bir anons yapar... Soför el kol hareketleri yardimiyla "Abi ekmek almaya geçiyom hemen çikacam" der !.. Yarim saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çikinca polis anonsu patlatir; "Beyaz uno, ekmek nerde lan?" <><><><><><> ;&l t;><><><> Polisler arabayi sürenin tipine göre hitap etmesini de bilirler; - Sarisin bayan saa çeker misiniz diyorum, lütfen... - Beyefendi... Biyikli... Bekleme yapma! - Deri ceketli.. Et benli.. Hade.. - Duymuyor musun lan! Gözlüklü zibidi! <><><><><><> ;&l t;><><><> Olay Çankaya'da geçiyor... Ankara'da patates sogan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapiyor; "06 MN 1945 ilerleeeeeee..." Kamyonetin megafonundan cevap geliyor; "Anlasildi tamaaam!.."
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() - 34 VG 0983 sagaaa çekhh!
- 34 VG 0983 sagaaa çekhh! - Sola demedik öküzzzzzzz! Saga çekhh! hehe koptum :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|