![]() |
#1 |
![]() ARKADAŞLAR FORUM SAYFASI ÇOK KARIŞIK ANA SAYFA TAMAMEN DEĞİŞİK BİR HAL ALMIŞ :'( NEDEN
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben de aradığım konuyu bulamıyorum çok karışık olmuş forum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Anladığımız kadarı ile teknik düzenlemeler yapılıyor. Biliyorsunuz ki bazen foruma ulaşılamıyor ve " Sayfa Görüntülenemiyor " uyarıları alıyoruz. Büyük bir ihtimal ile bu düzenlemeler yapılıyor. Öyle sanıyorum ki en kısa zamanda forum eski halini alacaktır. Şuan ki görünüm sağlıklı bir görünüm değil.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler....Umarım en kısa zaman da forum eski haline döner...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() inşaallah en kısa zamanda
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() inşallah tekrar düzelir renkli bir forum olarak karşımıza çıkar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu forumun çok geniş olmasını isteyenlerin başında ben geliyorum.halada destekliyorum.belki bazılarımınızın ilgilenmediği şeyler olabilir ama.burada çok içerik olması çok geniş kitleye hitap etmek demektir.böyle olması gerekiyor forumun.herşeyin zoru güzeldir unutmayın.baştan savma bir forum kimseyi mutlu etmez
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Şahsen forumun bu hali hiç hoş değil. En kısa zamanda İnşaAllah düzelmesini tercih ederim. Bu Şekilde hic keyifli değil forum .Görünüşte çok kötü olmuş. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() çok şaşırdım :o :o :obence hiç güzel olmamış eski hali daha hoştu bi tuhaf olmuş eski halinde bi sıcaklık vardı ama şimdi kendimi yabancı gibi histettim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Herşey memleket için..
![]() Herşey Türkiye İçin ![]() Herşey AK forum için ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |