Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-16-2008, 19:10   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Acun Ilıcalı: Kadınlar Çalışmamalı
"Kadınlar çalışmamalı, aksi halde kendilerine has özelliklerini kaybediyorlar."

Televizyonculukla hayata sıfırdan başlayan Acun Ilıcalı'yı, para, şan, şöhret ve mutluluğa kavuşturan şey, şans mıdır yoksa ilahi kudretin tecellisi mi?

Bence talih veya şans değil. Benim bu konularda gösterdiğim üstün çabanın Allah tarafından taktir edilmesi diyebiliriz. Allah'ın sevdiği kuluyum, iş konusunda. Allah bana yürü ya kulum demiş, yürüdüm bende...

En büyük korkunuz nedir?

Sevdiklerimin beni terk etmesi...

Acun nasıl bir eştir?

Çok ilgili bir eş değilim. Kalbinde çok ilgi göstermek isteyen ama bunu icraya dökemeyen bir eşim. İlgi konusunu bir şekilde telafi etmeyi bilirim.

Eşiniz çalışıyor mu?

İş zehirlenmesi denen bir olay var. Ben bayanların çalışmasını istemiyorum. Eşimin de çalışmasını istemiyorum, bunun sebebi de şu; bayanların kendine has özellikleri var. Bu özellikler ne mesela, duygusal olurlar, masum olurlar. İşkolik bayanlar da bu özelliklerin yıprandığını görüyoruz, işine adadıysa kendini evini ihmal ediyor. Sonuç itibariyle erkeğe de zarar veriyor.

DÜNYA BİR SINAV YERİ

Yaşadığınız acılar size intihar etmeyi düşündürdü mü?

Yok, dini inançları kuvvetli bir insanım. İçki içmem. 30 gün orucumu tutarım. Cuma namazlarına giderim. Böyle hareket eden insanlar intihar etmeyi düşünmezler. Benim için bu dünya sınav yeri. Kuran'da yazan en önemli mesaj iyi insan olmamız gerektiğidir. İyilik yapmakla ilgili bir çok ayet var. Benim yapmam gereken çok şey var, hayırlı bir insan olmam lazım. Bizi yoktan var eden Allah var. Sonuçta yoktan varolduysak da ölene kadar erdemli bir hayat yaşamamız lazım.

İş konusunda özenle üzerinde durduğunuz bir husus var mı?

Kul hakkı yemem. Kul hakkı yiyeni Allah affetsin. Şöyle söyleyebilirim, kimseye bir zararım olmamıştır. Ölümden sonraki hayata inanıyorum. İyilerle kötüler ayrılacak. Sonsuz bir yaşam var.

Bugün

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-16-2008, 19:12   #2
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
herkesin kendi görüşüdür
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-16-2008, 19:12   #3
Kullanıcı Adı
Nazende
Kendisini seviyeli ve sempatik buluyordum, kendisine ait bilgileri öğrenincede düşüncelerim artış gösterdi.
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-16-2008, 19:14   #4
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Alıntı:
Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Kendisini seviyeli ve sempatik buluyordum, kendisine ait bilgileri öğrenincede düşüncelerim artış gösterdi.
birde şu sunduğu son saçma program olmasa :D
Alt 02-16-2008, 19:25   #5
Kullanıcı Adı
tugba_007
İş zehirlenmesi denen bir olay var. Ben bayanların çalışmasını istemiyorum. Eşimin de çalışmasını istemiyorum, bunun sebebi de şu; bayanların kendine has özellikleri var. Bu özellikler ne mesela, duygusal olurlar, masum olurlar. İşkolik bayanlar da bu özelliklerin yıprandığını görüyoruz, işine adadıysa kendini evini ihmal ediyor. Sonuç itibariyle erkeğe de zarar veriyor.

Doğru demiş bence.Ama koşullar gereği çalışmamız lazım, hizmet vermemiz faydalı olmamız lazım...
tugba_007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-16-2008, 19:51   #6
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
evet seviyeli biri.kendisini severim.
Yavuz Sultan Selim kardeşimin dediği gibi evet son programı bana da çok saçma geliyo.
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-16-2008, 20:00   #7
Kullanıcı Adı
Nazende
Son pragramı derken "Var mısın Yok musun?" mu kastınız?
Alt 02-16-2008, 20:05   #8
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Alıntı:
evet aynen onu kasdettim
Alt 02-16-2008, 20:10   #9
Kullanıcı Adı
Nazende
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
evet aynen onu kasdettim
İlk annem izlemeye başlamıştı,
yarışma programının çok amaçsız olduğunu düşünüp ,"izlemem" demiştim ama yaklaşık 4 programdan sonra fikrim değişti ve ben Acun Ilıcalı'yı bu yarışmada sevmeye başladım ,programa gelincede göründüğü gibi amaçsız değil tam bir aile sıcaklığında gerektiği yerde çok önemli mesajlar verebiliyor bir sürü farklı karekterde insanlar var onları keşf etmeye çalışıyorum ve "izlemem" dediğim program uğruna düzenli izlediğim dizileri bile terk ediyorum.
Alt 02-16-2008, 20:11   #10
Kullanıcı Adı
airbus
iyi bir yarışma programı
airbus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)