![]() |
#1 |
![]() Kanlıca da bir akşam hazırlığı,
Bir deniz bir de bendeniz Sizi düşündüm durdum gündüzsüz gecesiz Kıyı boyunca aralıksız bir kuş yağmuru Denize dalan karabataklar Kızıllığın saçlarınıza sığmayan sonsuzluğu İlk sevda sarhoşluğu Gözleriniz miydi gönlüme akan Özleminiz miydi neydi ? Martı seslerinde duyulan Alaca karanlıkta Sizin kanınız mıydı Dudaklarımdan sızan? Mehtaplı bir bayram gecesinde O çarşamba gününü hatırlıyor musunuz Ölüm'e mahkum etmiştiniz beni biliyor musunuz? Kanlıca da bir akşam hazırlığı Bir deniz bir de bendeniz Siz bakmayın bulutlandığıma Bırakınız yıkılsın bu şubat ayaklarıma Ne yapsam aklımdan çıkmıyorsunuz Rıhtımda ayın yirmisi sularında Yakamozlar hıçkırır mı sizinde Şarkılarınızda Çoktan iflah olmaza çıktı adım Hep sizinle yaşadım Ben gelmezsem siz gelir misiniz Gelemezsiniz Çünkü gözleriniz ışık tutmuyor, Kalbinizin karanlık olduğunu Bilmiyosunuz.. O çarşamba gününü hatırlıyor musunuz Ölüme mahkum etmiştiniz beni biliyor musunuz? Kanlıca da bir akşam hazırlığı Bir deniz bir de bendeniz Siz kendinize yetmiyorsunuz Bazen gerçek bazen yalansınız Önümden bir bulut gibi geçtiniz O dumanlı ayazda, Zehrinizi damarlarıma akıttınız Sizin için mutluluğumu kaybettim Yüzünüzü ezberden defterime çizdim Bir geminin batmasına sebep oldunuz Yıldızların kaçıştığını görüyor musunuz ? İşte geldik gidiyoruz Sİz söyleyin O çarşamba gününü hatırlıyor musununuz, Ölüme mahkum etmiştiniz beni Biliyor musunuz? Kerem ALIŞIK
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() "Bİr bahar akşamı rastladım size" tadında bir şiir teşekkürler sevdiğim bir şiirdir. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |