![]() |
#1 |
![]() A
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() mhakanm isimli arkadaşa aynen katılıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Şef alakası yok alnının akıyla çıktı türbanı gündemde tutan anayasa mahkemelerine giden öğrencileri halada almıyan rektörler yüzünden gündemde kalıyor..
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() bu dediğin olabilir mi sence bir anda terör denen şey biter mi bunu bilecek kadar araştırma yapmamşı neyin ne olduğundan haberdar olmayan bir şahsın günlerdir forumu saçma sapan yazılarla meşgul etmesini protesto ediorum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ozaman yök ün 17 maddesi değişsin birşeyler yapılsın tamamen oyalıyorlar böylemi kalcak yani ama her şeye rağmen tayip erdoğanı babam gibi görüyor sıcaklığına inanıyorum adam ne yapsın be okadar sorun varki adam kafayı yicek ölürüm onun için ben
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Selam
Canım kardeşim türbanla kimsenin sorunu yok sorun haline getirenler azınlık ne yazıkki ...şimdi bir düşün başı kapalı öğrenci zaten başını açıp giriyordu şimdi başı kapalı girince kişi değiştimi...Anlamıyorum insan başı kapalı doktorda olur avukatta...Asıl bazı güçler başımıza çorap örmeye çalışıyorlar...Psikolojik hareket ;)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Azınlıkmış yav ayıp be AB İSTEDİĞİ İÇİN ÜNİTER YAPMIZI DELEN yasaları AZINLIK HAKLARI DİYE geçiren AKP hükümeti değil miydi?
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Canım kardeşim benim sinirlenme inşallah...Yani azınlık derken halkın arasında öğrenciler arasında büyük bir çoğunluğunda yaşanan bir olay yok bir tartışma yok...Herkez bu ülkenin evladı kimsenin elinden bir hak alınmıyor sadece başı kapalı olduğu için kızlarımızın öğrenim hakkı alınıyor ellerinden yazık değilmi...Ha dersinki şu hakkımız elimizden alınıyor ozaman haklısın...Burda haksızlık söz konusu...Bak üniversitede hangi öğrenci çıkıpta bir olay çkardı...sadece dışadan birilerinin kışkırtmasıyla çıktı bir kaç olay...erkez okmak peşinde buda herkezin doğal hakkı....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() istiklal şairi yüce ruh cennet mekan,mehmet akif ersoy hazretlerine dil uzatan emekli paşalar,seçilmişleri aşağılayan atanmış ve ömrü hayatını zulme ve baskıya adamış kara ruhlu rektörler ve ilgili kişiler,,,türk babadan olma,türk anadan doğmayı kendilerine üstünlük vesilesi yapıp silahlı bombalı terör çeteleri kurarak ülkede yeniden anarşiyi hortlatmak isteyen faşizan insanlar,ellerinde lenin posterleriyle sokak sokak dolaşıp sözüm ona ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYİ TEMSİL ETTİĞİNİ İLERİ SÜREN MARKSİST VE KOMÜNİST YIĞINLAR var olduğu sürece ülkede birliği sağlayamazsın ve sağlayamadığın sürece kimselere kafa tutamazsın,,ak parti hareketi tüm bu olumsuzlukları bertaraf etmek adına sessiz ve derinden politikaları hayata geçirmenin gayreti içerisindedir,,çelik çomak oynu oynayacak yaşta değildir ak parti kadroları ve başörtüsünü birşeyleri örtmek için kullanmak ancak yukarıda bahsettiğim çevrelerin başvurabileceği türden basitliklerdir,,ak parti bu basitliklerden oldukça uzaktır,,,,,ak parti yani adalet ve kalkınma partisi,,,AKP DEĞİL,,,AK PARTİ,,,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bu kadar saçma bi çamur olamaz ya komikleştiler iyice :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |