|
|
#1 |
|
Bahar geldi dedik ama yine bizim yarıkkaya sert sert esmeye yağmur yağmaya başladı..Yağmuru görünce aklıma yağmur geldi
bende dedim herkesin aklına gelsin yağmuru sevmeyen yoktur herhalde dedim ;) :D :D kim sevmez ki yağmuru.. ;) Birde ansızın yakalanıpta altında ıslanırsan ne güzel olur.. sonra ardından gelen mis gibi toprak kokusu..Hele de eviniz böyle ağaçlık bir yerdeyse açın pencereyi alın çayınızı elinize seyredin koklayın.. :D :D anneniz kızmıyorsa da çıkın böyle ıslanın..İzin vermezse yine çıkın kaçın benim gibi.. :D : :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : : : : :![]()
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
ellerine sağlık cimcimem çok güzeldi hadi bakalım hak ettin şimdi + yı :D :D
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Valla istanbuldaki yağmuru sevmiyorum..Ne zaman yağmur yağsa pis bir koku sarıyor çevreyi,pis sular akıveriyor.
Köyde severim yağmuru.O toprak kokusunu hiç bir şeye değişmem Paçamı saran çamuru bile hiç bir şeye değişmem.İstanbulun her yeri beton > ![]() Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar :D Güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim,+1'i hakettin ;) |
|
|
|
|
#4 |
|
Teşekkür ettim..
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Yağmurda ıslanmayı sevmeyenlerdenim,ancak bir pencerenein ardında seyretmeyi severim.
Güzel fotoğraflar teşekkür ederiz... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
1.çok güzelmiş emeğine sağlık +1
|
|