![]() |
#41 |
![]() Komunistlerle ilgili bir sorun olmasa gerek adamlarin ideolojileri belli, siddete basvurmadiklari sürece baksinlar isine ancak pkk sempazitanligi varsa bunun propandasini engelleyecek rektördür ama gel gör ki o rektörde canli yayinda buna izin verecegini söyledi yani balik bastan kokmus bu sene göre süresi bitiyor o zati muhteremin..
kendine ve bilegine güveniyorsa antalyadan aday olsun sayin menderes türel onuda, baykalida o sandiga gömmezse ben siyasetten anlamiyorum.. |
|
![]() |
![]() |
#42 | |||
![]() Alıntı:
Ne biri ya. Kimse farkında değil. öğrencilerin %80 i terketti yurdu. Dolaylı yoldan düşünecek olursak kaç kişiye etki etti bu pkklılar ![]() Alıntı:
Bende bunu anlamıyorum. Madem biliyoruz madem bütün Türkiye biliyor. Neden hala işliyor bu oyunlar? Üniversitedeki bütün olayları bizzat yaşayan öğrencilerin söylediğine inanılmıyor göz ardı ediliyor. O pislik rektörün söylediklerine inanılıyor. Bu sadece o rektörün oyunu değil. Medyanın çok büyük bir etkisi var. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
Koministler işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar. Karşı taraftakileri nasıl ezebileceklerse uygun olan tarafın arasına giriyorlar.Yeri geliyor Ak parti kapatılmasın diye büroşür dağıtıyorlar. O güngü olaylar olduğu zaman içlerinde sadece Kürtler yoktu ülkücülerin karşısında. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() adi üstünde komunizm yani ici bos ideolizm onun icin bir sekilde bir yerlere yaranmaya calisiyorlar..az cok iclerinde bulundugum icin onlari iyi bilirim biraz militanlik vardir ama yinede bazen bozuk saat gibi dogruyu söyledikelride oluyor..
Bizim ünv yillarinda da brosür dagitirlardi demek ki bir degisiklik yok 8) |
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Ben nedense Ömer Ulusoy'a çok üzülüyorum...Başkalarının tezgahladığı oyunda tek suçlu onu yaptılar...
Gerçekte çok iyi bir insana benziyor... |
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() GÜNCEL
Antalya Valisi de Rektör Akaydın'ı suçladı Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) yerleşkesindeki olaylarda tabancayla ateş açan ve dün gece yakalanan Ömer U'nun, sorgusunun çok yönlü devam ettiğini bildirdi. ÖĞRENCİLERE SESLENDİ Şahısların yakalanmasıyla ilgili yoğun çaba gösteren Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerine Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan başta olmak üzere teşekkür eden Vali Yüksel, AÜ ve Antalya genelinde bundan sonra gençlerin birbirine saldırması, kutuplaşma ve kaos yaratılması ortamına asla izin verilmeyeceğini vurguladı. Yaşanan olaylardan sonra ilgili kurumların göstermeleri gereken hassasiyetleri daha da anladıklarını ve benzer olayların tekerrürüne asla müsaade etmeyeceklerini yineleyen Yüksel, öğrencilere de seslenerek, ''Sizlere olan görev ve sorumluluklarımızı biliyoruz. Devlete ve kendinize güvenin. Öğreniminize huzur ve sükunet içerisinde devam ediniz'' diye konuştu. KAMPÜSE NASIL GİRDİ; NASIL ÇIKTI? Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Akaydın dün yaptığı açıklamada polisin üniversitedeki güvenliği sağlayamadığını iddia ederek 'zanlı elini kolunu sallayarak nasıl kaçtı' diye sormuştu. Bu beyanatın Vali Yüksel'e hatırlatılması üzerine Vali, 'Bir kişi üniversite kampüsüne nasıl girdiyse yine aynı şekilde çıkar' diyerek Rektör'ün ve üniversite güvenliğinin zaafiyet içerisinde bulunduğunu vurguladı. Üniversitelerin provokasyonlara açık ortamlar olduğunu vurgulayan Yüksel, tedbir alınması gerektiğini vurguladı. Antalya Valisi Alaaddin Yüksel Akdeniz Üniversitesi Rektörünün 'ayın 5'inde olayların çıkacağını tahmin edip emniyetten yardım istedim' açıklamasına da yanıt verdi. Vali Yüksel 'Antalya'da ben de dahil herkesin görevlerini en iyi şekilde yapmasını ister ve beklerim. YÖK kanuna göre üniversitenin içindeki güvenliği sağlamak tamamen üniversite rektörüne aittir. Olaylar üzerine biz bütün Antalya'da olan herşeyi bir kenara bıraktık. Akdeniz Üniversitesi'ne yöneldik. Oradaki 20 bin öğrencimiz bize emanettir. Bu olaydan herkesin ders çıkarması gerekir. Esas olan o yavrularımızın huzur içinde orada öğrenimlerini tamamlamalıdır. Herkes daha iyi odaklansın. Bir daha bu olayların olmasına asla izin verilmeyecektir. Bizim bulunduğumuz yerler makamlar kaygı duymak değil olayların engellenmesidir. Yurttaki öğrenci sayısı 2 bin 800'den 600'e düştü. Ailelerimize sizin aracılığınızla şu çağrıyı yapmak istiyorum. Devletinize güveniniz ve en kısa sürede okulunuza dönünüz.' 11.04.2008 12:07:00 (stargazete.com) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|