![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
[/quote] pardon saygı göster demeden önce şeriatın ne olduğunu iyice bir öğren demem gerekiyordu...o kadar korkuyosunuz ki islamla yönetilmekten |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||||
![]() Alıntı:
Müslüman birisi hristyan oğlunu zorla Müslüman yapmak istiyordu o sebebten indi bu ayet.. Adı üstünde "Dinde" zorlama yoktur diyor birisine zorla bir başka Dini dayatamazsın...Yoksa Müslüman olup kendi Dininin emirlerini yapmazsan cezasını çekersin.. Salla bakalım bol keseden.. Yobaz olan sensin Ben sana Peygamberimizin sözünü yazdım yoksa Peygamberemi yobaz demeye çalışıyon terbiyesizlik yapma... Bizim memleketten bahseden kim iki günden beri iranda'ki yönetimi eleştirmiyormusun..?Evet bazı yanlışları olabilir ama Dinin emirlerini yapmıyorsan İslam anayasasına göre cezalandırılırsın.. Ben İranlılar Şeriatı düzgün uyguluyor demiyorum ama sen o genel ev meselesinin iç yüzünü nerden biliyon..? Yoksa Hürriyetten mi.. ![]() İslam'da zina yapan eğer evliyse recm edilir eğer bekarsa yüz sopa vurulur sen o polis müdürünün evlimi bekarmı olduğunu nerden biliyon..?Diğerleri fahişe onların İslam'da hükmü ne onu biliyonmu..? İslam Fıkıhını bilmeden nasıl ahkam kesebiliyon... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
Ayrıca tartışma iyiydir tartışma kavga değildir bu ayırımı yapabiliyorsundur umarım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#38 |
![]() demokrasi elçileri görev başında ... işte budur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#40 | ||
![]() Alıntı:
evet din ve inanç Allah ile kul arasında evet isteyen örtünür isteyen örtünmez bu teokratik osmanlıdada böyleydi hiç bir zamanda başı açık (ozamanlar müslümanlar kapalıydı) gayrimüslümleri zorla kapatmadılar bu molla zihniyeti değildir olması gerekeni istemektir sadece ve bir müslüman olarak hiç kimsenin islam devletini istemiyorum gibi birşey söylemeye hakkı yoktur bunu istemiyorsan sen gidersin |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|