Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-07-2008, 14:15   #31
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Sizce A.B.D de seçimleri kim kazansın?
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
hilarry clintonn...oda bayan çünkü
Condoleezza Rice'da bayan. ;)

Abd seçimlerini kimin kazanacağı umrumda değil. Kaybeden Amerika, kazanan Müslümanlar olsun.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 14:19   #32
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Obamanin vaatlerinden biri de Amerikanin sozde soykirimi kabul etmesi.
Bu yuzden ermeniler Obama'yi destekliyor.
Zamanin arsivinden:
http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...2065726D656E69
http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...2065726D656E69
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 14:21   #33
Kullanıcı Adı
Demokrat
Evet ermeni lobisi obamayi bu konuda ikna etmisler..gerci obamadan cok demokratlar bu konuda olumlu yaklasiyor, cumhuriyetciler irakta cikarlari oldugu icin simdilik Türkiyeyi karsilarina almiyor yoksa Türkiyeyi sevdiklerinden degil ;)
Alt 05-07-2008, 14:23   #34
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ama ben sana demedim ki busha söyledim o lafi sen niye üstüne alindin
Demokrat Mavera ... stand-up falan yapsana sen ... Cem Yılmaz bu kadar yetenekli değil ha ... :D
Sizin elinize su dökemeyiz efendim ..sizdede yetenek var ben bizim krala söyleyimde sizi ise alsin ne olarak mi onuda siz bilin artik 8)
Alt 05-07-2008, 14:30   #35
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
Sizin elinize su dökemeyiz efendim ..sizdede yetenek var ben bizim krala söyleyimde sizi ise alsin ne olarak mi onuda siz bilin artik

arap hayranlığı heryerde mirim ... suudi kralınamı söyleyeceksin ...
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 14:32   #36
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
Alıntı:
Sizin elinize su dökemeyiz efendim ..sizdede yetenek var ben bizim krala söyleyimde sizi ise alsin ne olarak mi onuda siz bilin artik

arap hayranlığı heryerde mirim ... suudi kralınamı söyleyeceksin ...
yok yok ben patagonya kralini kastetmistim ama ne yaparsin sizde paranoyak olanlardan oldugunuz icin akliniz hemen suuda gidiyor
Alt 05-07-2008, 14:39   #37
Kullanıcı Adı
rikopasa
yok yav ondan değil ... sizinkiler arabistandan çıkmıyor , memleketide sattılar araplara ya ondan öyle yorum yapmıştım ...
vaaay patagonyalısın ha .... bende diyorumki bu ülkede tüm bunlar olurken bu arkdaş nesini savunuyor bunların diye ... şimdi anladım ... demek patagonyadan ülkemizin durumu toz pembe gözüküyor ... görmemek için anca patagonyalı olmak lazım zaten ... :D
Alt 05-07-2008, 14:44   #38
Kullanıcı Adı
Demokrat
he gurban oraliyim..duydum ki senin gibi paranoyaklar yüzünden Türkiye, Patagonyayi gececekmis..
Is yapan bir hükümet gelmis ama cikarcilar önünü kesmek icin herseyi yapmis secimle yenemedikleri icin, ayak oyunlari yapiyormus bizim ülke krallikla yönetiliyor ama bizim ülkede bile böyle bir durum yok artik gerisini sen düsün..
bu arada sana yaptigim is teklifinin icini acayim malum bizim kralinin cani cok sikkin bu siralar buralarda soytari filan yok bende duydum ki Türkiye de cok iyi soytarilar varmis, tam o sirada sende lafin üstüne gelince sana is teklifi yaptim ;)
Farkettigim kadariyla isinin hakkini veriyorsun, teklifimizi geri cevirmeyecegini umuyorum 8)
Alt 05-07-2008, 14:51   #39
Kullanıcı Adı
rikopasa
yahu mavera ... Allahını seversen bumu çıktı şimdi senden ? vallahi daha iyi birşeyler bekliyordum ya ... vaaay demek ülkenin kralı soytarı istemiş seninde aklına ben gelmişim ha ... ilkokul müsamerelerinde kullanılabilecek bir komiklik ... :D
Alt 05-07-2008, 14:53   #40
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
yahu mavera ... Allahını seversen bumu çıktı şimdi senden ? vallahi daha iyi birşeyler bekliyordum ya ... vaaay demek ülkenin kralı soytarı istemiş seninde aklına ben gelmişim ha ... ilkokul müsamerelerinde kullanılabilecek bir komiklik ... :D
Eldeki malzeme(rikopasa) yle ancak bu kadari cikiyor tamamen malzemeyle alakali kardes, ben öyle veli göcer gibi malzemeden calmayi beceren biride degilim .. Ama her gecen gün kendini gelistiriyorsun, simdi birde ayaginla burnuna dokunmayi dene bakalim becerebilecek misin 8)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)