![]() |
#1 |
![]() CHP'yi Vali Serindağ ile vurdu
Başbakan Erdoğan AK Parti'nin Kızılcahamam'daki 12. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında konuşuyor. Erdoğan CHP'yi ve Kanadoğlu'nu sert biçimde eleştirdi. 31 Mayıs 2008 12:15 Başbakan Erdoğan AK Parti'nin Kızılcahamam'daki 12. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının açılış konuşmasını yapıyor. Bu mücadele Türkiye'nin aydınlık geleceğinin mücadelesidir. Bu yola bu anlayışla çıktık. İstişare ortak aklı harekete geçirir. Yol gösterir. AK Parti olarak Türkiye'nin yoluna dökülen taşları tek tek toplamak için mücadele ettik. Şimdiye kadar pek çok mücadeleye imza attık. Adalet ve imtiyaz siyasetinin hükümranlığını isteyenler sizlere engel çıkarabilir. Elde edilen kazanımlar asla yok sayılamaz. Türkiye'yi geriye götürme imkan ve gücüne bu topraklarda kimse sahip değildir. Sorumluğumuz bu kazanımları daha da güçlendirmek. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye için başka bir yoktur olamaz. Milletimizin duygu dünyasından kopmamlıyız. AK parti'nin farkı burada. Başımız dik alnımız açık. Türkiye'nin aşını ekmeğini artırmaktan başka derdimiz yok. Milletin ekmeğine göz diken haramzadelerin yolunu yapmadık. yanlış siyaset geleneğine biz son verdik. Kirlenen kirletilen siyaseti arıtarak koalisyonlar dönemine son verdik. Hiç kimseyi öteki görmedik. Kimseyi yabancı ilan etmedik. Bunun için milletimiz her seçimde bizi daha çok kucakladı. Onun içinde 81 ilin 80'inde biz Hukuk adına konuşanlar, tedavülden kalkanlar hukukun içinde millet yoktur diyor, eveleme gevelemeye başlıyor. Çünkü onlar milletten kopuk. Milletle barışık değil. Seçkinciler millete rağmen çözüm aradıkları için millet onlara iktidar yüzü göstermedi. Millet hiç bir zaman onlara yetki vermedi vermeyecektir. Onalara yol gösteriyoruz. Gidin milletin içine girin onunla anlaşın. Seçkinci zümreyle hareket ederseniz millet hiç bir zaman sizi sahiplenemez. Millete rağmen hareket edenler hiç bir zaman milletin sahibi olamaz. Bunun adı diktatörlük rejimi olur. Sayın baykal bu ülkeyi geçmişe döndüremezsiniz. AK Parti'yi kadroculukla suçlayan CHP, kendini ele verdi. AK Parti'nin Genel sekreteri böyle bir şey yapsaydı neler olurdu. Benim gönderdiğim parayı kullanmayan valiyi bile neler söylendi. Şimdi zihniyet ortaya çıkıyor. Niçin karalı adımlar attığımız açık net ortaya çıkıyor. Biz hizmet yarışını yaptık. Keşke bir kez ezber bozsalar. Milleti hor görerek küçük görerek hakir görerek bir yere varılamaz. Millete hizmet vardır hakimiyet yoktur.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() başbakan ntv de
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Tam şu anda "sayın Baykal diyor; istediğin yere kaç, istediğin deliğe gir, biz sizi kovalıycaz"
Recep Tayyip Erdoğan Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() süper konuşuyor canım başbakanım
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Baykal'a büyük gözdağı
Başbakan Erdoğan'dan CHP lideri Baykal'a büyük gözdağı.. Erdoğan, "Sayın Baykal istesen de istemesen de istediğin deliğe kaç biz sizi kovalayacağız!" dedi ve ekledi: 31 Mayıs 2008 12:45 Yazı boyutunu büyütmek için Salı günü Türkiye'nin kaderine etki edecek bir eylem planını Diyarbakır'da açıkladı. beniz çok sıkıştırmış bu nedenle ben Diyarbakır'a gitmişim. Sayın Baykal sen Diyarbakır'ın adresini biliyor musun. Ben siyaset hayatım boyunca onlarca kez Diyarbakır'a gittim. Hem de hiç bir zaman eli boş gitmedim. Şöyle bir geçmişe doğru bir git bakalım. 79 yılda oraya yapılan bir yatırım var mı? Zati alilerinin televizyonlarda şurda burda yaptığı açıklamalar nedeniyle bu adımlar atılmadı. Sen en başta yıllardır seçildiğin iline Antalya'ya ne yaptın? Bir çivi çatın mı? Görevi devraldığımda Antalya'nın sahilleri pislikten görünmüyordu. Sana yaşadığın ilden cevap veriyorum. Bırak diğerlerini. Bir de diyor şu Başbakan yatıp kalkıp benle uğraşıyor diyor. Sen AK Parti'ye iftira atarsan çamur atarsan ben seninle uğraşırım. CHP yeni bir iş kolu oluşturdu. gensoru hazırlama komisyonu. Madem gensoru verdin gensorunun arkasında dur. Beyefendi kendisi bile orda durmuyor. Suni gündemler, boş tartışmalar.. geçen yine bir gensoru verdi. Ben işadamıyla havalimanında görüşmüşüm. Ne konuşmuşum. Bu işadamı seni yalanladı işte. Ne oldu şimdi? İşte en son bir gazetede yer alan dinleme ile oratay çıktılar. Ne oldu dinleme falan çıkmadı. Soruşturma bile açmadan devletin polisini suçladılar. ne oldu yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı. Şimdi devleti röntgencilikle suçluyor. O işleri siz iyi bilirsiniz. Biz gittik suç duyurusunda bulundu sonra onlar suç duyurusunda bulundu. Biz yapmasakdık onu bile yapmayacaklardı. Git haberi yapan gazeteye saldır. geliyorsan bana niye saldırıyorsun. devlete niye saldırıyorsun. Sayın Baykal istesen de istemesen de istediğin deliğe kaç biz sizi kovalayacağız. Sen GAP'ı karala dünya Türkiye'yi Lübnan'ı İsrail'i konuşuyor. Sizin gündeminizde bu yok. Hayal ve iftiradan medet umarak bir yere varamazsınız." |
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||
![]() Alıntı:
![]() 24 demokrasinin yeni yıldızı Star Gazetesi'nin televizyonu En iyi haber kanalı |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() :-[ :-[ :
![]() ![]() neyse öğrenmiş oldum :-[ |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() AK Parti'nin 'kapatma' acelesi niye?
Başbakan Erdoğan'dan, kapatma davası ile ilgili "Niye bu kadar acele ediyorsunuz?" sorusuna yanıt. Erdoğan partinin görüşünü en kısa zamanda açıklayacaklarını duyurdu. 31 Mayıs 2008 13:05 Yazı boyutunu büyütmek için Başbakan Erdoğan AK Parti'nin Kızılcahamam'daki 12. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının açılışında konuştu. Erdoğan konuşmasının son bölümünde kapatma davası ile ilgili "Niye bu kadar acele ediyorsunuz?" sorusuna cevap verdi. İşte o açıklamalar. "Kapatma davası devam ediyor. Başsavcı esas hakkındaki görüşünü açıkladı ve bu belge partimize ulaştı. Arkadaşlarımızla gerekli istişareleri yaptıktan sonra partimizin görüşünü en kısa zamanda bunu Anayasa Mahkemesi'ne bildireceğiz. Zaman zaman soruluyor. "Niye bu kadar acele ediyorsunuz?" diye. Biz sürecin uzamasından rahatsısız. Biz ülkenin vakit kaybetmesini istemiyoruz. Yatırım ve istikrar ortamı için tablo netleşmelidir. Bu konunun en kısa sürede netleşmesini istiyoruz." |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() Kendilerini HAKK'tan ve halk'tan soyutlayan ve etraflarına ördükleri duvarların artık kendilerine doğru yıkıldığını anlayan bu güruh'un şu an yaptığı kendi hayallerinde dahi olmayan icraatların önünü kapamak bunu da yapamaz iseler kusur aramak ve hatta bunuda yapamaz iseler muhal olan durumları hep olumsuz olarak kavramaları ve bununla birlikte hükümeti ve icraatları kötülemek için akla hayale gelmedik tarzlarda iftira ve komplo senaryoları üreterek zaten biz battık sizde rezil olun politikalarıda muhal olayların ortaya çıkması sonucu kendilerini,hükümetimizin halk nazarında yükselmesi için basamak yapmaları insanoglunun esfeli safilin mertebesinin sonuçlarını bize ibretle gösteriyorlar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|