Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-03-2008, 21:17   #11
Kullanıcı Adı
haritaci70
Standart İşte Tuncay Özkan'ın partisi
Yaa bu tuncay özkan adam olmayacak.. Acaba onu destekleyenler , oy verecek olanlar varmı diyecem ama ülkemizde bazı konumlar da halkın değil abd ve ab nin istediği oluyor.. Eğer birgün tuncay özkan başbakan olursa hiç şaşırmam
haritaci70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 22:01   #12
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Partinin adını bence "Kayıtsız Cumhuriyet Partisi" olarak da değiştirsinler. Kayıtsızlıkları, sadece realite olsun. Slogan da herşey çıkar için olsun ...

Bu da benden hediye ... ;)
Burjuvazi Cuntası Partisi daha çok yakışır kanımca...
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2008, 19:21   #13
Kullanıcı Adı
temiz_kalp
Alıntı:
Yasin GÜNEŞ Nickli Üyeden Alıntı
Siyaset sahnesine bir ahlaksız solcu daha eklendi ne yazık ki..

Ahlak sahibi amerikan usagı olmaktan iyidir
temiz_kalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2008, 19:44   #14
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Alıntı:
temiz_kalp Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Seni burada rezil ederim. Düşünmeden asla bir şey yazma!
Elinde hiç bir delil yok iken, başkalarından duyma laflarla, cehalet içindeki yorumlarla sakın böyle iftiralarda bulunma!

Amerika ile ilişkilerimiz olabilir o yalakalıktan değildir. Ticari bir politikadır. Onlar bizden talepte bulunur bizde onlardan. Unutmaki her ülke çıkarları için hareket eder. Bu hükümetin yalakalığı değildir. Bir anlaşmadır.

Üstteki mesajın ile ilgili belgelendirmen varsa gel. Gereken cevabı sana fazlasıyla veririm.

EyvAllah. Bu mesajım sert gelebilir. Başka yerde söyleyipte rezil olma diye böyle yazdım...
Alt 06-04-2008, 20:06   #15
Kullanıcı Adı
temiz_kalp
Alıntı:
By_ÇAKIR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:

Elinde hiç bir delil yok iken, başkalarından duyma laflarla, cehalet içindeki yorumlarla sakın böyle iftiralarda bulunma!

Amerika ile ilişkilerimiz olabilir o yalakalıktan değildir. Ticari bir politikadır. Onlar bizden talepte bulunur bizde onlardan. Unutmaki her ülke çıkarları için hareket eder. Bu hükümetin yalakalığı değildir. Bir anlaşmadır.

Üstteki mesajın ile ilgili belgelendirmen varsa gel. Gereken cevabı sana fazlasıyla veririm.

EyvAllah. Bu mesajım sert gelebilir. Başka yerde söyleyipte rezil olma diye böyle yazdım...

ırak savasında ölen musluman kardeslerimiz 4900 sorti inciriklten meclis kararı ile cıktı bu izin iktidar kimdi? Tabi sen diyebilirsin ekonomi candan daha onemlidir Muslumanlar ölebilir

Alt 06-04-2008, 20:34   #16
Kullanıcı Adı
temiz_kalp
evet bu ırakdaki kanlı ellerin sucunu temizler sav kurtarır ırak daki gunahları tesekkur ederim
Alt 06-04-2008, 20:36   #17
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Alıntı:
info Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

ırak savasında ölen musluman kardeslerimiz 4900 sorti inciriklten meclis kararı ile cıktı bu izin iktidar kimdi? Tabi sen diyebilirsin ekonomi candan daha onemlidir Muslumanlar ölebilir

çakır böyle bir şey dememiş. Ben bir soru soracağım. SAV DİYE BİRİ VAR DEĞİL Mİ? Peygamberimiz yerine, (HZ. [başına eklemeden]) sanki arkadaşıymış gibi "Muhammet" demek, "Para kaptırma, Ne yapacaksın hac'da" demeği cesaret eden, alay edercesine konuşan kişinin bulunduğu parti, yeri geldi Baş Örtülü kardeşlerimi, ablalarımı, analarını seçim kürsilerinden kullanmadımı, Ve Baş örtüsü serbest diye yasa çıktığında ortalığı karıştıran parti Tuncay Özkanın desteklediği CHP değil miydi ? Böyle bir şerefsizlere oy vereceğime ölürüm!(CHP,TÖZKAN)
Ve ekliyorum Telekulak dalgasına gündemi değiştirmeye çalıştınız. Değiştide. Ama ben, ailem, komşularım, arkadaşlarım Savın o sözlerini unutmadık unutmayacağız. Dersi sandıkta tüm gücümüzle vereceğiz!...

Allah'ın naleti Müslümanları kullanan ve sonra onlarla, inançlarıyla alay edercesine konuşan kişi ve kişilerin üzerinde olsun!
Az kaldı Dersi yine vereceğiz. Ben oyumu kullanacağım,
Alt 06-04-2008, 20:39   #18
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Alıntı:
evet bu ırakdaki kanlı ellerin sucunu temizler sav kurtarır ırak daki gunahları tesekkur ederim
Iraktaki GÜnahlar ABD'ye dir. Türkiye'ye değildir. Bizden izin almasalar, İsrailden almışlardır, Rumlardan alırlar, Başka yerden alırlar.

Oradaki Müslümanların vefat etmesine ülkemiz izin vermemiştir. Sivillere ayrı bir şey yapılmayacaktı. Şuan çatışmalar hala sürüyor, bombalar patlıyor. Irak'ın kendi içindeki terörlerden patlıyoro bombalar, ABD askerine saldıracağım diyip kendi halkınada zarar veriyorlar.
Alt 06-04-2008, 20:50   #19
Kullanıcı Adı
temiz_kalp
Alıntı:
Alıntı:
Iraktaki GÜnahlar ABD'ye dir. Türkiye'ye değildir. Bizden izin almasalar, İsrailden almışlardır, Rumlardan alırlar, Başka yerden alırlar.

Oradaki Müslümanların vefat etmesine ülkemiz izin vermemiştir. Sivillere ayrı bir şey yapılmayacaktı. Şuan çatışmalar hala sürüyor, bombalar patlıyor. Irak'ın kendi içindeki terörlerden patlıyoro bombalar, ABD askerine saldıracağım diyip kendi halkınada zarar veriyorlar.

Guzel kardesim Turkiyeden kalkan 4900 tane bombardıman ucagı gelip ıraklıların ustune bomba atmıstır . O zaman israile silah verelim diyelim ki bizden almasa zaten alakcaktı?

Pkk ya silahı kendimiz verelim bizden almasa zaten alacaktı ?

Böyle bir mantık olabilir mi?

Sivillere birsey yapılmayacaktı?

Bombalanan camiler basılan dügünler Bunlar sivil degilmi?

Kardesim Meclisten bu izin cıktı ve ıraklı kardeslerimizi bombaladılar

Kim buna evet dediyse o gunaha ortaktır eli kanlıdır
Alt 06-04-2008, 21:15   #20
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

Guzel kardesim Turkiyeden kalkan 4900 tane bombardıman ucagı gelip ıraklıların ustune bomba atmıstır . O zaman israile silah verelim diyelim ki bizden almasa zaten alakcaktı?

Pkk ya silahı kendimiz verelim bizden almasa zaten alacaktı ?

Böyle bir mantık olabilir mi?

Sivillere birsey yapılmayacaktı?

Bombalanan camiler basılan dügünler Bunlar sivil degilmi?

Kardesim Meclisten bu izin cıktı ve ıraklı kardeslerimizi bombaladılar

Kim buna evet dediyse o gunaha ortaktır eli kanlıdır
Şuan bizim şehit verdiğimiz teröristlerde hep Irakta barındılar. Bence hükümet ABD ile terörü bitirmek için bu adımı attı. Ben bunun kanaatindeyim. Fakat Irakta ABD askerlerinden çok Iraktaki yerel çeteler rasgele bomba atmasıyla insanlar ölmüştür. Tam savaş bitti derken, çetecikler ortalığa çıktı onlarda halka zarar verdi ve onlar Iraklıydı.

Camii bombolama olayına gelince ABD'nin allah belasını versin diyorum. Ben ABD'yi kollamıyorum. Türkiye'nin neden o antlaşmayı meclisten geçirmesi, geçirmek zorunda kaldığını anlatma çabası içerisindeydim. Fakat şuan anlatamıyorum, elimin ucuna söylemek istediklerim gelmiyor.

İyi günler.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)