![]() |
#1 |
![]() Bu yıl son kez düzenlenen Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nın (OKS) sonuçları 11 Temmuz Cuma günü açıklanacak.
Sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığının 'http://meb.gov.tr' internet adresinden duyurulacak. OKS sonuçlarına göre, 2008-2009 öğretim yılı için resmi ve özel fen liselerine, sosyal bilimler liselerine, Anadolu liselerine, Anadolu teknik liselerine, Anadolu meslek liselerine, Anadolu öğretmen liselerine, Anadolu imam-hatip liselerine, Anadolu sağlık meslek lisesine, sağlık meslek liselerine, adalet meslek liselerine, Anadolu tapu ve kadastro meslek lisesine, Anadolu tarım meslek liseleri ve tarım meslek liselerine öğrenci yerleştirilecek. OKS-Türkçe Matematik (OKS-TM) ve OKS-Matematik Fen (MF) puan türlerinin herhangi birinden 160 ve üzeri puan alan adaylar tercihte bulunabilecek. Fen liselerine ve Anadolu sağlık meslek lisesi ile sağlık meslek liselerine OKS-MF puanıyla, diğer okullara ise OKS-TM puanıyla yerleştirme yapılacak. Yerleştirme, adayların puanları ile tercihleri dikkate alınarak, kontenjanlara göre yapılacak.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() OKS'ye kimler girmişti bakiim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cuma günümü yandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( :'( :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hakkında hayırlısı canım...her sınav kazanıldığında hayır olmaya bilir..bunu unutma :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() inşaallah forumdan oksye giren herkes hayırlısıyla istedikleri puanı alabilirler istedikleri okula girebilirler ordan da mezun olup istedikleri üniversiteye girerler :D
4-5 senelik duayı yaptım sanırım :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hak Eden Kazansın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() İnşallah hayırlısı neresiyse orayı kazanırsın canım...Ben de kardeşimkini merak ediyorum tabi seninki de..Hakkınızda hayırlısı işte
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|