![]() |
#1 |
![]() ÇİZGİNİN ÖTESİ BİZİ ASLA ÜRKÜTEMEZ...!!!
-----Biz bir yerde varsak, sonuna kadar oluruz. İlk olmak ya da bir şeyleri ıspat etmek için uğraşmayız. Biz sıradan yaşarız aslında. Kendi bildiğimiz gibi. Gel gör ki, bizim yaptıklarımızı bir çoğu hayal bile edemediği için daima önde oluruz. Çizginin ötesi bizi asla ürkütemez. Geçer gideriz… KASHNA
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başarı Dediğin…
Başarının 3 prensibi var… 1. Vazgeçme! 2. Sakın vazgeçme! 3. Asla vazgeçme! Henüz bunları yapıp başarısız olan kimse yok. Şimdi sahne senin! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çaresizlik asla üzmesin seni!
Hiç yıpranma, telaşlanma, korkma, kaygılanma!... Çaresizlik adam olana ödüldür. Adama ampul icat ettirir çaresizlik, destanlar yazdırır, dağdan gemiler yürüttürür. Çaresizlik kapına dayandığında bakalım sana ne yaptıracak? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şu meşhur boru sesi…
Boru sesinin de “Ti” olduğunu öğrettiler bize; ama ben hayatım boyunca herhangi bir borunun “Ti” diye bir ses çıkardığına şahit olmadım. Boru sesi olsa olsa “Boooooo” olur. “Ti” nereden çıktı. Yani normal borulardan çıkmıyor bu ses. Ben denedim ![]() KASHNA |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kapat gözlerini ve gidebileceğin kadar geriye git… 3 yaşına, 5 yaşına, 7 yaşına… Su birikintilerinde üstünün çamur olmasını düşünmeden sek sek oynadığın günleri hatırla… Kaygısızca söylediğin şarkıları, misket oynadığın günleri düşün! Şimdi aç gözlerini. Kaç yaşındasın? 30 mu, 40 mı, 50 mi yoksa 70 mi? Ne çabuk geçti değil mi? Bir daha kapatıp açacaksın ve bitmiş olacak! Gözünü bir kapatır bir açarsın… Hepsi bu! KASHNA |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sana “Yapamazsın!” diyecekler,
“Senden önce hiç kimse bunu başaramadı!” diyecekler, “Bu imkansız!” diyecekler. Halbuki senin için imkansız diye bir şey yok! Senin için tüm ihtimaller eşit, %50. KASHNA |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Dahiler, sadece omuzlarının üzerinde duran o muhteşem küreyi kullanabileceklerini fark edenlerdir!...
KASHNA |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() “Yüzyıllardır tüm düşünürler, tüm dinler, herkes… ‘kendini bil’ diye bağırıyor ama duyan çok az. Bu sefer duyabilmen umuduyla…”
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yaptıkların yapacaklarının teminatı olmasın, düne sığınma!
Sen sadece yap, yaşa ve yürü! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kehanetler sinir bozmaktan ve halkı saçma sapan yönlendirmekten başka hiçbir işe yaramayan, son derece gereksiz bilgilerdir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|