![]() |
#21 |
![]() Buyursun bakalim sayin sener.. ben sayin seneri asla bir lider olarak görmüyorum, zaten öyle biriside degil ayrica degil 800, 80 bin arac olsa ne yazar o araclarin oy verme hakki var mi ki, hem sayin mehmet agar da her gittigi yerde binlerce aracla karsilaniyordu simdi nerdedir aceb
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() ya varya bu işin iyi yanı muhalefet ne yapsa bize yarıyor...
sınırsız özelleştirmeye hayır : mhpden oy kaptı şarabın herbirşeyini bilirim tadı hariç : chpden oy kaptı seçim zamanı muhalefet,ulusalcılar falan bunu pek bir kabartırlar..bu sefer özkök 'chp ye mi versem yoh a mı kararsızım der' meclise girse de bizden oy alarak giremez.. ya ille %60la gel diyorsunuz kardeşim.. (bu arada şenerli ilgili aklının netleşmesini isteyen arkadaşlara haberler bölümündeki haberi ve köşe yaıları bölümünde nuh gönültaşın yazısını tavsiye ederim) http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=56313.0 http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=56388.0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Forumca fazla mı abarttık ne Latiiiiifin haberlerinden sıkılmaya başladım artık ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Hadi hayırlısı...
Ak Parti'ye alternatif bir parti olamaz bu, kendisinde liderlik vasfı da göremiyorum... Şener çabuk gider... ;) Ama mecliste darbe şakşakçısı radikal bir sol partiyle, terörün siyasi yüzü olacağına Şener ve onun gibileri olsun çok çok daha iyidir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Şener Chpyi ve mhpyi meclis dışı bırakabalir ve bu taktik olabilir .Gözüküyorki Şener Meclise Girecek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() BENCE KİMSENİN ŞENERE KIZMA HAKKI YOK ONUNDA PARTİ KURMAYA HAKKI VAR.ÇIKAR MİLLETİN KARŞISINA OY İSTER İSTER VERMEZLER.Kimsenin kızmasına gerek yok.Ancak akpartinin çok oy kaybı olur kapatılırsa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() hmmm aferin kardeş...bingo!!ilk mesajın doğru yere ;)
bu arda parti kurduğu için kızan yok onun adına üzülüyoruz... yazık...kapatıldığımız takdirde yıkılmadığımızı görmek travma yaratacak bazılarında ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() yolunu sasirdi yakinda baykalla kanka olur .
|
|
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |