Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Beşiktaş (BJK) Siyaset Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 07-18-2008, 12:38   #1
Kullanıcı Adı
ibrahim44
Standart Abramoviç'in arkadaşı Beşiktaş'a talip

Dünyanın en zengin armatörlerinden biri olan Azeri işadamı Mubariz Mansimov, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Milliyet Gazetesi'nin 18.07.2008 tarihli sayısında yer alan haber şöyle devam ediyor: "Türk pasaportuna da sahip olan Mansimov, önceki gün siyah beyazlı kulübün eski futbol şube sorumlusu İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot ile bir araya geldi.

Abramoviç’in arkadaşı

Toplantıda Beşiktaş’ın sorunları ele alınırken Mansimov, "Beşiktaş’ı çok seviyorum. Hedefim siyah beyazlı kulübün başkanlığı" derken, göreve geldiklerinde sadece forma göğüs reklamı olarak 50 milyon Euro vereceğini belirtti.

Azerbaycan’da da bir futbol takımı bulunan ve Chelsea Kulübü’nün sahibi Abramoviç’in yakın arkadaşı olan Mansimov’un Beşiktaş’la ilgili düşünceleri şöyle: "Beşiktaş’a aşığım. Siyah beyazlı takımın Avrupa’da bir numara olması için tüm imkanlarımı kullanırım. Yeter ki, bana bu şansı versinler. Beşiktaş’ın süper yıldızlara ihtiyacı var.

Eski yöneticilerden İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot’un tecrübelerinden yararlanacağız. Beşiktaş’a gönül veren işadamlarını bir araya getireceğiz. Kulüp yönetmek, bakkal dükkanını yönetmekten daha kolay. Önemli olan üst düzey oyuncuları kadroya katmak. Beşiktaş’ın alt yapısı yıldız kaynıyor. Maddiyat önemli değil. Borcu kısa sürede karşılarız."

18.07.2008
Kaynak :
Milliyet :-X

ibrahim44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-18-2008, 13:26   #2
Kullanıcı Adı
cartman
Hayırlısı olsun benden destek sana :-* Parası ıcın desteklemiyorum besıktas askı gordum bu adamda :P
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2008, 13:27   #3
Kullanıcı Adı
Demokrat
hersey paraysa buyursun alsin.. demirörende de para vardi ne oldu!.. Bence böyle seylerden uzak durulmali yoksa besiktas kukla takim olur, cikar..
Alt 07-18-2008, 13:27   #4
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Beşiktaşın kurtuluşunun tek yolu artık klübü satmak sanırım :D
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2008, 13:31   #5
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
hersey paraysa buyursun alsin.. demirörende de para vardi ne oldu!.. Bence böyle seylerden uzak durulmali yoksa besiktas kukla takim olur, cikar..
Yok be abi yani bu insanlar profosyonel ,parasını o sekilde kullanmazlar ,herkes Demirören mi
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2008, 13:40   #6
Kullanıcı Adı
Parantez
kulup başkanı mı olcak
satın almayacak yani
of çok mutluyum yaşasın
demirörenden kurtulacağız demek
ihsan kalkavan falan süper olcak
süper ya adam beşiktaş sevdalısı demek
'BEŞİKTAŞ AŞKI SINIRLARI ÇOKTAN AŞTI!..' 8)
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2008, 13:42   #7
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
evet nihayet tünelin ucunda ışık göründü buda sayın başkanın sonunun yavaş yavaş geldiğidir ondanda çok parası olan bir BEŞİKTAŞLI ve borçları bitirecek süper bir takım kurmak içinde hevesli olan bir Beşiktaşlı bu haber ilk önce şimdiki başkanın aklını başına getirirmi bilinmez ama eminimki başkan ve sinan artık geceleri rahat uyuyamaz BİR BEŞİKTAŞLI GELDİ VE DEMİRÖREN İPOTEĞİNİ KALDIRIYOR bu bile yeter korkmaya artık 1 tek göğüs reklamı başkanın borcunu siliyor bu sevindirici bir haber ama arka planda ne olur orası soru işareti azeri bir başkan olurmu bilemiyorum bu çok tartışılması gereken hassas bir konu problem çıkarsa bu konuda çıkar bence bjk aşkının sınırı yoktur olabilir neticede BEŞİKTAŞI ÇOK seviyorum diyor başka ülkelerde yaşanan bir vaka chelse,man.unıted, liverpool bunların başkanlarıda yabancı ülkeden demekki bir sakıncası yok ama çokta dikkat edilmeli kendi malına ve şirketine çevirmesin sonunda bjk yi
suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2008, 13:44   #8
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı
evet nihayet tünelin ucunda ışık göründü buda sayın başkanın sonunun yavaş yavaş geldiğidir ondanda çok parası olan bir BEŞİKTAŞLI ve borçları bitirecek süper bir takım kurmak içinde hevesli olan bir Beşiktaşlı bu haber ilk önce şimdiki başkanın aklını başına getirirmi bilinmez ama eminimki başkan ve sinan artık geceleri rahat uyuyamaz BİR BEŞİKTAŞLI GELDİ VE DEMİRÖREN İPOTEĞİNİ KALDIRIYOR bu bile yeter korkmaya artık 1 tek göğüs reklamı başkanın borcunu siliyor bu sevindirici bir haber ama arka planda ne olur orası soru işareti azeri bir başkan olurmu bilemiyorum bu çok tartışılması gereken hassas bir konu problem çıkarsa bu konuda çıkar bence bjk aşkının sınırı yoktur olabilir neticede BEŞİKTAŞI ÇOK seviyorum diyor başka ülkelerde yaşanan bir vaka chelse,man.unıted, liverpool bunların başkanlarıda yabancı ülkeden demekki bir sakıncası yok ama çokta dikkat edilmeli kendi malına ve şirketine çevirmesin sonunda bjk yi
++++++++++

kendi malına çevirmesinden endişe etmemiz gereken başkaydı biliyorsun esracım ;)
bi zarar gelceni sanmıyorum beşiktaşın beyazını yaşamaya hazır olalım :-[
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2008, 13:52   #9
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
İnşallah cnm ya son yaşanılan olaylar çok yıprattı korkar olduk artık kimseye güvenemiyorum şüpheci davranıyorum elimde değil ama inşallah Beşiktaş aşkımı yaşatacak biriidr artık yaşamak istiyorum ya
suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)