![]() |
#1 |
![]() ![]() Oray Eğin, bu kez çok ileri gitti... Oray Eğin Taraf, Sabah, Zaman, Yeni Şafak, Star'a cahil ve yandaş medya yaftasını yapıştırdı... Aynen şöyle yazmış ; 'Sizce neden Ergenekon’la ilgili en absürd, en bilimkurgu senaryolar yandaş medyada yayınlanıyor? Başka gazeteler basmadığı için mi? Komik olmayalım, bu onların uyduruk yalanı. Bu bilgiler Taraf’a, Yeni Şafak’a, Sabah’a, Star’a, Zaman’a özel olarak servis ediliyor çünkü pek çok yeteneksiz ve cahil ordusu bu kurumlara yerleştirildi. Hiçbir şey bilmeyip, hiçbir şeyden haberi olmayan bu vasatlar ordusunun tek işi verileni olduğu gibi basmak, düşünmeden, tartmadan. Ne olduğu belirsiz birtakım isimler bu kurumlarda üst düzeye tepeden atanıyor, ki böylece oradaki gerçek gazetecileri by-pass etsinler ve ideolojik tetikçilik aksamadan sürsün. Yandaş basının cahil gazetecisi de özel haber yaptığını zannediyor. Ey Cemaat’in gazetecisi, ey kifayetsiz dershane hocası: Sen herkesi kendin kadar cahil mi zannediyorsun?' devamı ---> http://www.medyahayat.com/haber.php?haber_id=1113 ------------------------------------------------------ Türkiyenin en kıymetli Gazeteleri 35 bin sayfalık delilleri okuyup manşet yapıyor, Ergenekona gelin veren Gazetenin cinsiyeti sapmış kavgacı yazarını bu çıldırtıyor ! Dünde Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında bugüne kadar gördüğüm en haince yazıyı yazdı. Kimsin sen nesin sen ? Kişiliksiz gizli doğan medyası sizi. Ergenekonculara aşıklar sizi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ''Mesela heyecanla, özel habermiş gibi sundukları Yalçın Küçük-Apo fotoğrafları... Aklı başında bir gazeteciye bu fotoğraflar gelse, bakmadan çöpe atar. Haber değildir, çünkü yeni değildir''
Burada yazdığı 2 cümlelik yorumu (artık çemkirmemi cahilikmi demeliyim bilmiyorum) sayfalar dolusu yorum yazılabilir. ''Ey Cemaat’in gazetecisi, ey kifayetsiz dershane hocası: Sen herkesi kendin kadar cahil mi zannediyorsun?'' Burada yazdığı çemkirmeye karşın bir kitap dolusu yorum yazılabilir. Diğerlerini saymıyorum bile. İnsan cahilliğini kanıtlamak için ki mi zaman televizyon ekranlarında yayınlanan abuk subuk (ülkeye ne yararı varsa hala çözemedim) yarışma programlarına katılıp ib.e gibi yorumlarda bulunup ardından kavga gürültüye başlar.İyice reklamını yaptıktan sonra kendisine 'kartel' basınından transfer teklifleri gelir.Kendisi gibi cahillerin toplandığı gazete binasına girer,koltuğuna oturur.Bir kaç kişi poposunu pofpofladıktan sonra cahilliğini döktürmek için ter akıtmaya başlar.Eğer hakaret dolusu 'cahilce' yazılar yazmak köşe yazılığı ise bende bu kişiye 'ib.e' diyerek köşe yazısı hayatıma başlıyorum. Merak ediyorum,kimler pofpoflamış bi erkek gibi görünen özünde 'ib.e' olan sözde köşe yazarını ? Kusura bakmayın seviyeyi baya düşürdüm ama adamına(!) göre muamale :-* TV ekranlarında 'cahil' dediği yazarlarla karşı karşıya gelmesi dileği ile. Tabi 'erkek' ise. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yalan degilki medyanın yüzde 80 i akp nin elinde saygın insanları karalıyorlar o medyayla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Hey Allahım ya..Oray Eğin'e kişiliksiz diyenlere bak.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() devrimciler nonoşları savunur olmuş,devrimciler ergenekoncularla birlikte yoldaş olmuş,ergenekoncular atar tutar olmuş,bir nonoşun söylediklerine hakverir olmuşlar.
Siz yokmusunuz siz ;) Basının %80'ni ak partiye ait ise o zaman burada cahil olan ya ergenekon nickli terör örgütü yandaşı oluyor,ya oray olan sözde yazar veya Zülfü Livaneli ? Zülfü Livaneli basının %53' ünün ak partiye ait olduğunu söylüyordu ;) Gerçek kişiliksizler ortada :-* |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yapılan bunca yalan haberin...her defasında verdikleri haberin fos oluşuyla tökezleyen...belli bir zümreyi elüstünde tutup pofpoflayan gazetelemi tarafsız...
Gazeteler Ak parti yandaşıymış...şimdiye kadar samimi bir şekilde kartel medyasından muhafazakar ve sağ partilere destek gelmez...Chp'yi yaptıkları bunca yanlışa rağmen hala başa taç edenlermi tarafsız....siz gidin bu masalları başkasına anlatın... Denildiği gibi sıkıyosa o cahil denilen yazarlarla bir açık oturuma katılsında göreyim onun o tarafsız bilgisini...senin o savunduğun medyanın kökünü önüne sererler...ama dedik ya nerde o cesaaret.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Çıkamaz,erkekse çıkar ama çıkamaz.Kim bilir belki bu yazıyı kendisi dahi yazmamıştır ?
Bu kadar sert yazıyı yazmak için cesarete ihtiyacı var.Eminim şuan da sokakta gezemiyor,evinden dışarı çıkamıyordur korkudan. 'Erkeğim' diyorsa,'yazarım' diyorsa,'herşeyi biliyorum öttümü tam öterim' diyorsa istediği tv kanalına çıkabilir. 32. gün mesela ? Ama çıkamaz. Çıksa dili tutulur,gözleri kayar,midesi bulanır,başı döner,yere kapaklanır. Zamanında deniz baykal ile başbakanımız tv ekranında karşı karşıya gelmişti,deniz baykal parti toplantısında esip kükremeyi,mitinglerde bas bas bağırmayı bilen kişi ama çok sevdiği kartel basını dahi 1 gün sonrasında ''baykal havlu attı'' diye manşet yaptı. Aynı deniz baykalın durumuna düşmemek için bu sözde yazar da tv ekranlarına çıkmaktan korkar. Çıktığı an ve karşısındakini ezdiği an erkekliğimden şüphe etmeye başlıcam,kim bilir depresyona dahi girebilirim ;) Oray'ın tv ye çıkması,deniz baykalın başbakan olma ihtimali kadar :-* Nerde onda bu yürek ? |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı: