Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Üniversite Eğitimi, Üniversiteler (Ak Parti Forum) Üniversiteli Ak Üyeler, Üniversiteler ve Üniversite derslerini burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-18-2007, 22:41   #11
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart iktisatçı varsa bir bakabilirmi?
kardes benim bölümüm isletmeydi gerci isletme ile iktisat biraz icicedir...ben türkiyede bitirmedim üniyi yurtdisinda okudum ama az cok bilgim var..
öncelikle sayisal agirlikli demek yanlis olmaz daha dogrusu muhasebe agirlikli..bayagi bir ekonomik terimlerle tanisacaksin...makro, mikro ekonomi bunun yani sira is hukugu, ticare hukuku gibi sözel derslerde göreceksin..
eger sayilarla, ekonomiyle, muhasebeyle aran iyiyse bölümü seveceksin..
eger bu bölüme severek yerlestiysen senin adina sevindim cünkü bir bölümü severek okumak o bölümde ve o bölüm bittikten sonra hayatinda sana daha cok yardimci olacaktir..
bizde 7-8 sene önce oralardaydik..ben bir bölümü bitirdim simdi ikincisini okuyorum sebebi ise kücüklügümde icimde ukte kalan meslegi yani gaezetciligi diplomali olarak yapmak ;)...
Alt 08-18-2007, 22:41   #12
Kullanıcı Adı
loneliness
valla benim bildiğim iktisad dersleri

iktisada giriş
mikro iktisad
makro iktisad
ulusal iktisad
-------------
istatistik

iktisadın teorileri vardır.... nefret ederdim..... i
:D :D :D :D :D :D

Alt 08-18-2007, 22:45   #13
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
valla benim bildiğim iktisad dersleri

iktisada giriş
mikro iktisad
makro iktisad
ulusal iktisad
-------------
istatistik

iktisadın teorileri vardır.... nefret ederdim..... i
:D :D :D :D :D :D

bende istatistik ten nefret ederdim..en cok sevdigim de beden egitimiydi ..
bu arada arkadaslar benim anayasa hukugu dersinde hocam burhan kuzuydu..kendisiyle cok muhabbetimiz olurdu..hatta affetsin o derse gelmeden önce iste kuzu kuzu...diye tempto tutardik o zamanlar o sarki revactaydi ..o zaman ak parti yeni kurulmustu burhan hocayla konusursuk az cok..simdi görse tanimaz bizi o ayri mesela ya
Alt 08-18-2007, 23:04   #14
Kullanıcı Adı
ASLAN MASHADOV
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
kardes benim bölümüm isletmeydi gerci isletme ile iktisat biraz icicedir...ben türkiyede bitirmedim üniyi yurtdisinda okudum ama az cok bilgim var..
öncelikle sayisal agirlikli demek yanlis olmaz daha dogrusu muhasebe agirlikli..bayagi bir ekonomik terimlerle tanisacaksin...makro, mikro ekonomi bunun yani sira is hukugu, ticare hukuku gibi sözel derslerde göreceksin..
eger sayilarla, ekonomiyle, muhasebeyle aran iyiyse bölümü seveceksin..
eger bu bölüme severek yerlestiysen senin adina sevindim cünkü bir bölümü severek okumak o bölümde ve o bölüm bittikten sonra hayatinda sana daha cok yardimci olacaktir..
bizde 7-8 sene önce oralardaydik..ben bir bölümü bitirdim simdi ikincisini okuyorum sebebi ise kücüklügümde icimde ukte kalan meslegi yani gaezetciligi diplomali olarak yapmak ;)...
ÇOK TEŞEKKÜRLER
İNŞALLAH DERSLERİ SEVERİM v HAYIRLI OLUR
ASLAN MASHADOV isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-18-2007, 23:09   #15
Kullanıcı Adı
loneliness
bi öneri bu bölümden hoşlanman için
gazetelerin ekonomi sayfalarını mutlaka oku... sana çok yardımcı olacaktır ekonomiye alışman açısından...

bunu bize hocamız söylemişti...
Alt 08-18-2007, 23:11   #16
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
muhasebe
matematik
işletme
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-18-2007, 23:23   #17
Kullanıcı Adı
ASLAN MASHADOV
Alıntı:
gazetelerin ekonomi sayfalarını mutlaka oku... sana çok yardımcı olacaktır ekonomiye alışman açısından...

aslında ekonomi sayfalrıyla aram yoktur ama dediğini uygulayacağım
ASLAN MASHADOV isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-19-2007, 12:42   #18
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
ASLAN MASHADOV Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

aslında ekonomi sayfalrıyla aram yoktur ama dediğini uygulayacağım
sende mi gazeteye tersten baslayanlardansin kardes 8)..arkadasin dedigi önerileri dikkate al..ekonomi olmazsa olmaz bu bölüm icin..ekonomik terimleri simdiden benimseye basla cok duyacaksin kardes..
sayilarla, hesaplamalarla hasir, nesir olursan sende bölümü seversin, bölüm de seni ;)..
Alt 08-20-2007, 20:05   #19
Kullanıcı Adı
tozkaldiran
Allah kolaylık versin zor bölüm seçmişsin ben sana bi kaç ders yazayım
devlet bütçesi-finansal ekonomi-idare huhuku- iş ve sosyal güvenlik hukuku-iktisadi kalkınma ve büyüme- kamu maliyersi bunlar bi kaç tanesi daha bunun gibi bi sürü ders işte sıkışırsan gel ben sana yardım ederim...
tozkaldiran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2007, 22:03   #20
Kullanıcı Adı
zeynep_akcin
Allah yardımcın olsun.....biraz zor bir bölümama gözün korkmasın halledersin inş....1. sınıfta ben mikro iktisat, temel hukuk ,matematik ,işletme ,sosyoloji bide ortak dersler ingilizce falan aldım mikro hariç diğerleri kolay mikroyada biraz çalışınca halledersin inş
zeynep_akcin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)