![]() |
#21 |
![]() İnsanların hemen hemen hepsi çevrenin potansiyeli ile eyleme geçer. Kendi potansiyelimizi yakaladığımızda ışığımız farklı renkte aydınlatacak dünyayı.
Çevrenin olumlu akımına açık, negatif akımına kapalı olan yürek pozitiftir. Çevrenin olumsuz ve olumlu akımına açık yürek negatiftir. Kimi zaman bir papuç da oluruz. Kimi zaman baştacı da ediliriz. Ama biz kendi potansiyelimizle yolumuza devam ederiz Elhamdulillah. ![]() {Kadim} |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Her beşer bir mum taşır sinesinde. O mum doğup, ömrün hitamına kadar yanmaya devam eder.
Kâinatın karanlık yollarında ilerlemek için, her kişi, başka kişilerin de ışığına ihtiyaç duyar. Hülasa, ilerlemek için kendi ışığımız yetmez; başka sinerde yanan ışığada ihtiyaç vardır. {Kadim} |
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Sevgi dolu, nezih bir yürekte bulunur mu garaz?
Nefretle, hırsla kuşatılmış bir yürekte çıkar mı maraz? Kalbim şimdi mümeyyiz. Faikiyet takva sahiplerindir. {Kadim} |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Kin, öfke, nefret besleyen her yürek, içerisinde azgın bir canavar büyütür. O canavar mütemadiyen yüreğin inşirahını eritip, huşunet getirir. Bu hezimetten kurtulmanın tek yolu SEVGİ'dir. :gul3::1a::gul3::1a::gul3::1a: |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Bir insan asla küçümsenemez. Çünkü insan, her an küçümsenemeyecek kadar büyük bir canavara dönüşebilir ! {Kadim} |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Açsın ve miden zil çalıyor, yemek yemeden derse giriyorsun, hoca dersi anatmaya başlıyor; eğer doymuyorsan kazanmıyor, derse odaklanmıyorsun demektir !
Hedef > Azim > İstikrar = Başarı ! {Kadim} |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|