Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-27-2008, 11:27   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart 'PKK'nın propagandasını yapan Hürriyet'i almayın'
Terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle Hürriyet gazetesi muhabirine ve sorumlu müdürlerine mahkumiyet cezası verilmesi yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi.

Vakit gazetesinin hukukçu yazarlarından Ali İhsan Karahasanoğlu, bugünkü yazısında Hürriyet'in bu yönüne değinerek, "Eli kanlı terör örgütünü, bu ülkede kim överse, dökülen kanlardan da sorumlu değil midir?..
Tetiği çekip askeri şehid etmek suç ise; o tetiği çekip askeri şehid edenleri övmek de suç değil midir?" diye sordu.
http://www.akpartiforum.com/showthre...473#post437473
vakit

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-27-2008, 12:12   #2
Kullanıcı Adı
GüLeR_YüZLüM
gazete okumam internetten tvden görüyorum haberleri
ama evde suraya buraya lazim oluyor gazete büyük yaprakliya almaya gidiyorum oda Hüriyet oluyor arada bir getirirlerse Türkiye oluyor ama cogunlukla Hüriyet oluyor bende almiyorum birde Politika var kimin oldugunu bilmedigim icin onuda alamadim :D
GüLeR_YüZLüM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2008, 12:26   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
CiKoLaTa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gazete okumam internetten tvden görüyorum haberleri
ama evde suraya buraya lazim oluyor gazete büyük yaprakliya almaya gidiyorum oda Hüriyet oluyor arada bir getirirlerse Türkiye oluyor ama cogunlukla Hüriyet oluyor bende almiyorum birde Politika var kimin oldugunu bilmedigim icin onuda alamadim :D
Büyük yapraklı bir çok gazete var Hürriyete bi şekilde kazandırmaktansa daha faydalı gazateler almanı tavsiye ederim.:kiss:
Alt 09-27-2008, 12:32   #4
Kullanıcı Adı
GüLeR_YüZLüM
ben yurtdisinda oldugum icin her gazete olmuyor avusturya gazeteleride minnacik hem birde ben köydeyim
GüLeR_YüZLüM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2008, 12:59   #5
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
CiKoLaTa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben yurtdisinda oldugum icin her gazete olmuyor avusturya gazeteleride minnacik hem birde ben köydeyim
Anlıyorum canım o halde yapacak bişi yok yani bu durumda diyorsun üzüldüm :cry::cry::cry:
Alt 09-29-2008, 06:58   #6
Kullanıcı Adı
islam
Biri PKK yardım Eder kimi ... kimi ergenekona finasmanlık yapar yac yeter...
Tarafsız Ne Ocu Ne bucu... Olan halk için değerlendiren bir Gazete istiyorum...
YeniŞAfak -Zaman-Vakit-Star-Bugün - Taraf (en şaşırdığımsa bu)akp yayın organı gibi....
Malüm Doğan Grubu(Vatan-Hüriyet-Milliyet-Posta-vs.Cehepe avkatlığına sayunan medya..
Turkuvaz Medya Grubu: Akp sözcülüğü..
Milli Gazete... ( Milli Görüş yayın organı(tek takiye ile parti desteklemeyen gazete))
baska etkin medya organı kaldımı... Tabi simdi bunlar yetmez gibi yeni taraftar kanal açmaktan geri kalınmıyo.. Ulusal Tv - Biz Tv - kalnal 24 - Ülke falan filan...

Yaw tarafsız Medya istiyom sadece halk için yazan çizen...
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 14:54   #7
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biri PKK yardım Eder kimi ... kimi ergenekona finasmanlık yapar yac yeter...
YeniŞAfak -Zaman-Vakit-Star-Bugün - Taraf (en şaşırdığımsa bu)akp yayın organı gibi....
Milli Gazete... ( Milli Görüş yayın organı(tek takiye ile parti desteklemeyen gazete))

Yaw tarafsız Medya istiyom sadece halk için yazan çizen...
Okumadığın bilmediğin gazeteler hakkında ileri geri konuşma ! Yanlış konuşuyorsun çünkü. Siz milli görüş mezheplileri bu ülkeye yapılan hizmetler ilgilendirmiyor. Gazeteniz milli gazete yazmıyor. Hep çamur atma çelme takma felaket senaryoları.. Pewmpe tablo aldatıcı diyordunuz Türkiye gene 6,6 büyüdü ! Sizleri milletin ikbalide ilgilendirmiyor. Sizi tek ilgilendiren şey iktidara gelmek. Bunun içinde yapmayacağınız şey yok sizin. Erbakan diyorduki ' kapı kapı dolaşacağız, bunlara 1 oy gitmeyecek, siyonizme uşaklık edene oy gitmeyecek' Hepinizin zihniyetinin bu olduğuna eminim. Bu alçakça sözleri ergenekoncular bile söylememişti.

Bu ülkede takıye ile parti destekleten gazetelerin en başında gelir milli gazete..Saadetin yayın organı. Onlardan başkada yok o kadar açıkça yok zaten
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 15:37   #8
Kullanıcı Adı
islam
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okumadığın bilmediğin gazeteler hakkında ileri geri konuşma ! Yanlış konuşuyorsun çünkü. Siz milli görüş mezheplileri bu ülkeye yapılan hizmetler ilgilendirmiyor. Gazeteniz milli gazete yazmıyor. Hep çamur atma çelme takma felaket senaryoları.. Pewmpe tablo aldatıcı diyordunuz Türkiye gene 6,6 büyüdü ! Sizleri milletin ikbalide ilgilendirmiyor. Sizi tek ilgilendiren şey iktidara gelmek. Bunun içinde yapmayacağınız şey yok sizin. Erbakan diyorduki ' kapı kapı dolaşacağız, bunlara 1 oy gitmeyecek, siyonizme uşaklık edene oy gitmeyecek' Hepinizin zihniyetinin bu olduğuna eminim. Bu alçakça sözleri ergenekoncular bile söylememişti.

Bu ülkede takıye ile parti destekleten gazetelerin en başında gelir milli gazete..Saadetin yayın organı. Onlardan başkada yok o kadar açıkça yok zaten
Bak kardeşim sana cevap vememe konusunda kendime söz vermiştim... çünkü çok saldırgan ve azı bozuk konuşuyorsun...Eğer siz siyasi görüşünüzü mezhep olarak algılıyorsanız... Osizin sorunuzundur... ayrıca " kapı dolaşacağız, bunlara 1 oy gitmeyecek, siyonizme uşaklık edene oy gitmeyecek' " evet zihniyetimiz bu devletim dinim için dilencide olurum kapı kapıda gezerim...Alçaklık ? :shades:
Sana cevap verip ramazanımın son gününü zeyir etmeyeceğim senle fakat çok lüzümsuz ve ağzı bozuk konuşuyorsunuz...sizi saygıya ve adabı muaşerete davet ediyorum...sadece saldırı ve kin modu ile tartışmaya çalışan birine cevap verme hatasında bulunarak sana bunları söylüyorum... Ve sana son yazım... ( bir daha nekadar ağzını bozarsan boz nekadar milli görüşe saldırırsan saldır seni doğal karşılıyorum...)kardeş...Allah yar ve yardımcın olsun...
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 15:42   #9
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak kardeşim sana cevap vememe konusunda kendime söz vermiştim... çünkü çok saldırgan ve azı bozuk konuşuyorsun...Eğer siz siyasi görüşünüzü mezhep olarak algılıyorsanız... Osizin sorunuzundur... ayrıca " kapı dolaşacağız, bunlara 1 oy gitmeyecek, siyonizme uşaklık edene oy gitmeyecek' " evet zihniyetimiz bu devletim dinim için dilencide olurum kapı kapıda gezerim...Alçaklık ? :shades:
Sana cevap verip ramazanımın son gününü zeyir etmeyeceğim senle fakat çok lüzümsuz ve ağzı bozuk konuşuyorsunuz...sizi saygıya ve adabı muaşerete davet ediyorum...sadece saldırı ve kin modu ile tartışmaya çalışan birine cevap verme hatasında bulunarak sana bunları söylüyorum... Ve sana son yazım... ( bir daha nekadar ağzını bozarsan boz nekadar milli görüşe saldırırsan saldır seni doğal karşılıyorum...)kardeş...Allah yar ve yardımcın olsun...
AK Partinin siyonizme uşaklık yaptığını, yahudilerin kurduğunu onların iktidar ettiğini söylüyordu ERBAKAN ! Bize bunu ispatlayın haydi. Koyayımmı küpürleri ? Neye dayanarak böyle koşunuyor ? Kaç tane alanda rekrolar kırıldı. Yüzlerce icraatı varken neden vermiyor MİLLİ GAZETE ? Ben bu yüzden kızgınım. Sen gene düzgün birisisin amadiğerleriniz solcudan farkları yok. Ve bize müslümanlık öğretmeye çalışıyorlar. Ben bu yüzden kızgınım, koltuk görüşçüler diyorum, millete yapılan hizmetler umrunuzda değil diyorum. Ve öyle çünkü
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)