Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Önümüzdeki Yerel Seçimlerde Ak Parti'nin Oy Yüzdesi Kaç Olur?
%10'dan Daha Az 22 15.07%
%10-20 0 0%
%20-30 7 4.79%
%30-40 25 17.12%
%40-50 47 32.19%
%50'den Daha Fazla 45 30.82%
Katılımcı sayısı: 146. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 09-29-2008, 21:54   #1
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Mart 2009'da Ak Parti'nin Oy Oranı Ne Olur?
Yaşanan tüm gelişmeleri göz önünde bulundurduğumuzda Ak Parti'nin yerel seçimlerdeki oy oranının hangi yüzde aralığında olacağını düşünüyorsunuz? Nedenleriyle birlikte lütfen belirtelim...

Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-29-2008, 21:58   #2
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Ben %30-40 seçeneğini iaretledim. Nedeni ise kısaca son zamanlarda yaşanan gelişmeler. Nedenlerin ayrıntısını öğrenmek isteyenler Bkz. Forum Köşe Yazarlığı-->Siyasetin Ligi ve Puan Durumu... ( Reklam oldu biraz, idare edin...)
Alt 09-29-2008, 22:25   #3
Kullanıcı Adı
Süleymaniye
%40 , 50 arasıda kalır. Üstat %40 dan aşağıya düşmez yani.
Süleymaniye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 22:34   #4
Kullanıcı Adı
Yakup Beyazyıldız
Standart selamünaleyküm
Elbette %50 yi geccez

arkadaşımız son günlerdeki gelişmeler demiş
rahat ol kardeş güneş balcıkla sıvanmazz
Yakup Beyazyıldız isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2008, 00:23   #5
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
Yakup Beyazyıldız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Elbette %50 yi geccez

arkadaşımız son günlerdeki gelişmeler demiş
rahat ol kardeş güneş balcıkla sıvanmazz
Ben çok rahatım 'kardeş'... Düşüncelerimi dile getiriyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz elbet; ama ayaklarımız da yere basmalı...
Alt 09-30-2008, 00:46   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Ben de Ak Parti'nin oyunun yerel seçimlerde artmayacağı ama çok da azalmayacağı; yani yüzde otuz - yüzde kırk gibi bir oran bekliyorum.

Çünkü Ak Parti son seçimden bu yana merkezden sağa doğru kaymaya başladı. Henüz bu kayma gözle görülecek kadar keskin değil; ama görmek isteyen görüyor.
Alt 09-30-2008, 00:52   #7
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Bir arkadaşımız %10'dan daha az seçeneğini işaretlemiş. Belli ki Ak Parti'ye gıcık oluyor. Yoksa Ak Parti'nin yüzden ondan daha az oy alacağını söylemek "gıcık olmaktan" başka bir gerekçe ile açıklanamaz sanırım.
Alt 09-30-2008, 00:55   #8
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Son dönemlerdeki olumsuz gelişmeler yüzünden partimiz çok yıprandı bana göre..Bunun sonucunda hem ekonomik yönden hemde manevi yönden büyük darbeler aldık.. Eli vicdanında olan ve gerçekleri idrak edebilen her birey yine AK PARTİ diyecektir inanıyorum..Ama ordan burdan duyduğu laflarla dolan bir çok kişi şimdiden oy verdiği partiden vazgeçmiş durumda.. Kimisi zamları bahane ediyor,kimisi ekonomik çöküntüden bahsediyor,kimi açım diyor kimi işsizim vs..
Ben yine iktidar olacağımızı düşünüyorum..Çünkü diğer partilere bakıldığında hiçbirinin Ak Parti kadar tatmin edici yönleri yok..Ak Parti gibi ilkleri ve ciddi icraatleri de pek yok..Hiç bir karşı görüşteki partili bana geçmişteki partilerin Ak Parti'den daha fazla icraat yaptığını kanıtlayamaz..Kanıtlayacak varsa hodri meydan diyorum.. Ülkenin akıbeti için en hayırlı parti AK PARTİ diye düşünüyorum.. Umarım daha güçlü bir şekilde yine iktidar oluruz..
Alt 09-30-2008, 00:58   #9
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Duyguseli başlarken çok doğru şeyler söylemiş. Ak Parti yıprandı. Son dönemde yaşananları bir kenara bıraksak da yıprandı parti. Türkiye gibi bir ülkede üst üste ikinci iktidarını yaşayıp, seçmenin yarısından oy alıp, bir sonraki seçimde de seçmenin üçte ikisinin oyunu almak çok zor.

Ak Parti, Türkiye'yi AB'ye sokmuş, tüm reformları gerçekleştirmiş, ekonomisi dünyada tavan yapmış vs. vs. olsaydı da hiçbir şey "yüzünü eskitmeye" benzemez.

Bunlar öz eleştiridir. Oturup düşünmek lazım...
Alt 09-30-2008, 02:53   #10
Kullanıcı Adı
islam
"Eli vicdanında olan ve gerçekleri idrak edebilen her birey yine AK PARTİ diyecektir "
eee oy vermeyenler ... Vicdansızmı bu nasıl siyaset ( AKP Oy vermeyen vidansızdır)...
Tek gerçek AKP mi ?
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, akp, yerel seçimler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)