![]() |
#11 |
![]() CHP ile uzlaşmanın tek yolu, chp'yi siyaset sahnesinden silmektir...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() İsimler üzerinden yapılan siyasetten ve ülkeyi düşünmeksizin Hacivat-Karagöz oynatanlardan ( bu Akp'li de olsa böyle; Chp'li de olsa... ) Allah'a sığınırım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Konu chp olunca ve içlerinde adam akıllı bir adam olmayınca Chpnin her adamı üzerinden yorumda yaparım siyasette..Chp'nin başında sayın Baykal gibi ne istediğini bilmeyen ve her halta muhalefet eden biri olunca eleştirmek kaçınılmaz.. Biz yeri geldiğinde muhalefet olmasını yeri geldiğindede destek olmasını biliriz lakin bunlara destek verebileceğimiz hiç bir icraat yok ki adam akıllı saygı duyup alkış tutalım..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Chp yi kutluyorum durumlarindan hiç taviz vermiyorlar hep köstek hep köstek
Bu başarılı ve istikrarlı tutumunuzdan daloyı Tebrikler chp... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() İsimler üzerinden diyince parti isimleri olarak düşünemedim afedersiniz..Özür dilerim..Kastettğiniz şeyi bende onaylıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Evet. "Ezbere siyaset" dönemi kapanalı yıllar oldu...6 yıl oldu. 3 Kasım'da bitti o siyasetin hükmü...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Cumhuriyet halk partisi her zaman varolacaktır ama akp pislige gömülmeye mahkumdur bu kadar yolsuzluk yapanları kınıyorum
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
AKP gömülecekse, halkı kandırmış demektir. Eğer dün AKP'ye yüzde kırk yedi oy veren bu halk yarın yerel seçimlerde AKP'yi yüzde onda tutacaksa, Allah bu milleti bizim başımızdan eksik etmesin ve Allah AKP'nin belasını versin... Bekleyip göreceğiz; ama görürken sizin de yanımda olmanızı isterim.Çünkü sizin yukarıdaki iki cümlenizin öznelerini değiştirdiğimiz zaman benim cümlem oluyor...(: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() yahu arkadaşlar uzlaşılacak parti değil deniyor chp için ama hiç bir parti ile uzlaşma yoluna gidilmiyor bakın başbakan ispanyadan türban için bir şey söyledi bahceli gelin cözelim dedi mhp destek oldu cıkarıl yasa anayasa mahkemesi iptal etti sonra dendiki mhp bizi oyuna getirdi dendi bu şimdi olurmu yakışırmı
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|