![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
aa bu bence sayın ak partili vekillere yapılan bir hakarettir... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() konuya göstermiş olduğunuz ilgi-alakadan dolayı sevgilerimi sunuyorum hepinize,aslen muşlu hemşehrim olarak asla savunmadım ve sizlere de açmadım bu konuyu.Sadece mantık ve elimizde ki malzemelerle yolla çıktım.Birincisi Nihat Doğan'ın eğitimi,kültürü bilgi becerisi ve en önemlisi başarısı tartışılmaz.Çünki her konuda her yerde her zaman gizli kapak kulanmadan söylem ve eylemlerde bulunmuştur.Gerçekten siyaset söylem ve eylemleri de müthiş çok isabetli ve mantaliteye uygun.Özeline ve yanlışlarına gelecek olursaktta,insan oğludur herzaman her daim yanlışa düşebilir.Bu hepimizin de başına gelmiştir,ama önemli olan çamura fazla bulaşmadan,düştüğün yerden kalkmasını bilmektir.Ak partimizde nice kara insanlar yok mu? hem özel hayatlarıyla hem de çirkefleriyle...Bende kararsızım ama başarılı biri ve faydalı olacağını kesinlikle düşünüyorum.Hatta burdan da idaaaa ediyorum,eğer doğru çizgisinden şaşmaz ve önü kesilmesede Erdoğan'ın sağ ve sol kollarından olacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
Madem Nihat Doğan kadar siyasetten anlıyorsun koy ortaya projelerini... hayır burada inceden inceden bir dokundurma yapıyorsun akpartiye madem alaycı ve şaka diyorsun neden AK partinin forumuna üyesin... bu da yaman bir çelişki... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
ama tamam hakkınızda hayırlısı... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
ben hiç birzaman siyasetten anlarım demedim.. emin ol nihat doğanda anlama... onun projelerini biri verir aline oda okur.. bende böle bişeye kalkışırsam sağlam bir destek alır..bana yazılan projeleri okurum ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() seninle ne derdim olabilir......?
Benim seninle bir derdim yok...... Nihat Doğan safını belli etmiş.... bununla dalga geçemezsin geçirtmem dalganızı .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Bu konuyu bu kadar abartıcak ne var anlamış değilim. Emin olun ki Beşiktaş teşkilatıda Nihat Doğan konusunda tüm hesaplamalarını yapmıştır. İlçe teşkilatındaki insanlar siyasetin ne olduğunu nasıl yapılacağını bilen insanlar, atamalarınıda bu bilinçle yapıyorlar. Aksi bir durum ortaya çıktığında gereken yapılıcaktır. Bu bir bayrak yarışıdır, İstayen herkes vakti geldiğinde o bayrağı taşır. Bu gün Nihat Doğan olur yarın Ali öbürgün Veli olur. Başarıcağını ve bu bayrağı taşıyabileceğini umud ediyorum. İnsanlara şans vermek onları kazanmak çok güzel birşeydir. Lütfen bu konuyu bu kadar abartmayın, İnsan odaklı düşünün. Adam Genel merkez MKYK sında değil henüz İlçe teşkilatında görevli. Başarabilierse hem onun adına hemde partyimiz adına iyi olur...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Malatya ya Cem Uzan getirmişti bir ara
![]() Nerden nereye. Cem uzanın mitinglerinde şarkı söylerken şimdi Aklandı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() demek ki doğru yolu bulmuş...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |