Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Adalet ve Kalkınma Partisi Adalet Ve Kalkınma Partisi Forumu, AK Gençlerin Partisi.

Stil
Seçenekler

Alt 11-11-2008, 04:04   #21
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
AK Parti'li Nihat Doğan döktürdü!
09 Kasım 2008 02:30
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcılığına getirilen türkücü Nihat Doğan, yıılların siyasetçisi gibi konuştu, dış politika ve enerji üzerine tahliller yaptı...
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 15:04   #22
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AK Parti'li Nihat Doğan döktürdü!
09 Kasım 2008 02:30
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcılığına getirilen türkücü Nihat Doğan, yıılların siyasetçisi gibi konuştu, dış politika ve enerji üzerine tahliller yaptı...
yılların siyasetçisi gibi konuşmasına hiç şaşırmadım..:D
aa bu bence sayın ak partili vekillere yapılan bir hakarettir...
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 15:08   #23
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
konuya göstermiş olduğunuz ilgi-alakadan dolayı sevgilerimi sunuyorum hepinize,aslen muşlu hemşehrim olarak asla savunmadım ve sizlere de açmadım bu konuyu.Sadece mantık ve elimizde ki malzemelerle yolla çıktım.Birincisi Nihat Doğan'ın eğitimi,kültürü bilgi becerisi ve en önemlisi başarısı tartışılmaz.Çünki her konuda her yerde her zaman gizli kapak kulanmadan söylem ve eylemlerde bulunmuştur.Gerçekten siyaset söylem ve eylemleri de müthiş çok isabetli ve mantaliteye uygun.Özeline ve yanlışlarına gelecek olursaktta,insan oğludur herzaman her daim yanlışa düşebilir.Bu hepimizin de başına gelmiştir,ama önemli olan çamura fazla bulaşmadan,düştüğün yerden kalkmasını bilmektir.Ak partimizde nice kara insanlar yok mu? hem özel hayatlarıyla hem de çirkefleriyle...Bende kararsızım ama başarılı biri ve faydalı olacağını kesinlikle düşünüyorum.Hatta burdan da idaaaa ediyorum,eğer doğru çizgisinden şaşmaz ve önü kesilmesede Erdoğan'ın sağ ve sol kollarından olacaktır.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 15:11   #24
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bana sorsanız emin olun hayır derdim..
çünkü benim ak partili siyaset adamlarına saygım var
siyasetten gerçekten anlayanlara saygım var...siyasetin ne olduğunu bilen medya maymunu olmayanlara saygım var..
içi dışı birmi yapma alemdar abi sıft benim bu yorumum için bu yorumu yapma gerçekten komik oluyor..:utandım:
içi dışı farklı olmayan beni ilgilendirmez benim bu konudaki yorumum belli...
ha dersen sen siyasatten ne anlarsın emin ol bu nihat beyden daha iyi anlarım..
en az onun kadara yanii
insanları küçümseyen yorumlarına elbette tepkimi koyarım...
Madem Nihat Doğan kadar siyasetten anlıyorsun
koy ortaya projelerini...
hayır burada inceden inceden bir dokundurma yapıyorsun akpartiye
madem alaycı ve şaka diyorsun neden AK partinin forumuna üyesin...
bu da yaman bir çelişki...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 15:12   #25
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konuya göstermiş olduğunuz ilgi-alakadan dolayı sevgilerimi sunuyorum hepinize,aslen muşlu hemşehrim olarak asla savunmadım ve sizlere de açmadım bu konuyu.Sadece mantık ve elimizde ki malzemelerle yolla çıktım.Birincisi Nihat Doğan'ın eğitimi,kültürü bilgi becerisi ve en önemlisi başarısı tartışılmaz.Çünki her konuda her yerde her zaman gizli kapak kulanmadan söylem ve eylemlerde bulunmuştur.Gerçekten siyaset söylem ve eylemleri de müthiş çok isabetli ve mantaliteye uygun.Özeline ve yanlışlarına gelecek olursaktta,insan oğludur herzaman her daim yanlışa düşebilir.Bu hepimizin de başına gelmiştir,ama önemli olan çamura fazla bulaşmadan,düştüğün yerden kalkmasını bilmektir.Ak partimizde nice kara insanlar yok mu? hem özel hayatlarıyla hem de çirkefleriyle...Bende kararsızım ama başarılı biri ve faydalı olacağını kesinlikle düşünüyorum.Hatta burdan da idaaaa ediyorum,eğer doğru çizgisinden şaşmaz ve önü kesilmesede Erdoğan'ın sağ ve sol kollarından olacaktır.
abicim erdoğana sağ ve sol kol o la maz...ya bukadar emin konuşmayın..
ama tamam hakkınızda hayırlısı...
Alt 11-11-2008, 15:14   #26
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
Alemdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
insanları küçümseyen yorumlarına elbette tepkimi koyarım...
Madem Nihat Doğan kadar siyasetten anlıyorsun
koy ortaya projelerini...
hayır burada inceden inceden bir dokundurma yapıyorsun akpartiye
madem alaycı ve şaka diyorsun neden AK partinin forumuna üyesin...
bu da yaman bir çelişki...
bak abi senin derdin başka iyisimi başka konuda karşıma çık..
ben hiç birzaman siyasetten anlarım demedim..
emin ol nihat doğanda anlama...
onun projelerini biri verir aline oda okur..
bende böle bişeye kalkışırsam sağlam bir destek alır..bana yazılan projeleri okurum
Alt 11-11-2008, 15:16   #27
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
seninle ne derdim olabilir......?
Benim seninle bir derdim yok......
Nihat Doğan safını belli etmiş....
bununla dalga geçemezsin geçirtmem dalganızı ....
Alt 11-11-2008, 15:28   #28
Kullanıcı Adı
Feyza
Bu konuyu bu kadar abartıcak ne var anlamış değilim. Emin olun ki Beşiktaş teşkilatıda Nihat Doğan konusunda tüm hesaplamalarını yapmıştır. İlçe teşkilatındaki insanlar siyasetin ne olduğunu nasıl yapılacağını bilen insanlar, atamalarınıda bu bilinçle yapıyorlar. Aksi bir durum ortaya çıktığında gereken yapılıcaktır. Bu bir bayrak yarışıdır, İstayen herkes vakti geldiğinde o bayrağı taşır. Bu gün Nihat Doğan olur yarın Ali öbürgün Veli olur. Başarıcağını ve bu bayrağı taşıyabileceğini umud ediyorum. İnsanlara şans vermek onları kazanmak çok güzel birşeydir. Lütfen bu konuyu bu kadar abartmayın, İnsan odaklı düşünün. Adam Genel merkez MKYK sında değil henüz İlçe teşkilatında görevli. Başarabilierse hem onun adına hemde partyimiz adına iyi olur...
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 15:52   #29
Kullanıcı Adı
Matematik
Malatya ya Cem Uzan getirmişti bir ara
Nerden nereye. Cem uzanın mitinglerinde şarkı söylerken şimdi Aklandı
Matematik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 15:55   #30
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
demek ki doğru yolu bulmuş...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)