![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
haayyyy ağzına sağlık yaaaaaa ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() kendimizi belli etmiyorum kendini saklayanlar utansın sonuna kadar chpliyiz bu forum demkratik bütün fikirlere acık degilmi acaba;)
|
|
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
iyi ya şeriat gelirse belki sizde imana gelirsiniz... ![]() adamların öbür tarafını kurtarmaya çalışıyoruz bize dua edeceklerine illa da biz cehennem isteriz diye haykırıyolar... ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() sizler islamı suan bile kullanıyorsunuz insanları cehennem kavramıyla bazı şeyler ima ederek oy topluyorsunuz yüce islamı biz ve yüce kuranı çok seviyoruz gerekn ibadeti yereine getiriyoruz bu sloganları bırakın dini kullanlar icin yaşasın cehenenm nasıl oluyor acaba;)
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Camileri cemaat yanı halk kendisi yapar..sizde ne yapacaksanız kendi cebınızden yapın ama her mahalleye yapacaksınız..!
siz yaptınızda yapmayınmı dediler.. nevsehırde beledıyemız çok guzel bir kültürmerkezi yaptı..! ama hiç cami yapmadı.. camiyi halkımız yapar..sizlerde chp lıler olarak yaptırn bır kultur merkezi.. hak ararken lütfen başkalarının hakkına tecavüz etmeyin..chp lı vatandaş ben arabıstanlı değilim ben türküm türkiyeliyim ve muslümanım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|