![]() |
#1 |
![]() Söyleyeyim artık aşkım,geldi sırası
Bizi çekemeyenlerin sönsün çırası ! Ey benim yüreğimin kara sevdası Yaşayalım sevdamızı Çekemeyenler Çatlasın !! Söyleyeyim artık aşkım,geldi sırası Bizi çekemeyenlerin sönsün çırası ! Ey benim yüreğimin kara sevdası Yaşayalım sevdamızı Çekemeyenler Çatlasın !! Kaderimizmiş ne diyelim Atıp tutanlara !! Geç kalmışta olsa kavuştukya sonunda İsterse hayel olsun bu aşk isterse rüya Yaşayalım gönlümüzce Çekemeyenler Çatlasın !! Neden sustun aşkım dilinmi tutuldu Böylesi büyük aşk kaç kula nasip oldu Bak yakaladık geçte olsa mutluluğu Gülelim gönlümüzce Çekemeyenler Çatlasın !! Sönmesin mehtap ay ufukta donsun Yıldızlar şapka çıkarıp selam dursun Bulutlar aşkımıza alkış tutsun Sırılsıklam ıslanalım Çekemeyenler Çatlasın !! Çekme gözünü gözümden saatler dursun Sen konuş aşkım bülbüller sussun Sen benim Gökçem , Leyla da Mecnun'un olsun Yazılsın aşkımız dillere Çekemeyenler Çatlasın !! Kaderimizmiş ne diyelim Atıp tutanlara !! Geç kalmışta olsa kavuştukya sonunda İsterse hayel olsun bu aşk isterse rüya Yaşayalım gönlümüzce Çekemeyenler Çatlasın !! Neden sustun aşkım dilinmi tutuldu Böylesi büyük aşk kaç kula nasip oldu Bak yakaladık geçte olsa mutluluğu Gülelim gönlümüzce Çekemeyenler Çatlasın !! Sönmesin mehtap ay ufukta donsun Yıldızlar şapka çıkarıp selam dursun Bulutlar aşkımıza alkış tutsun Sırılsıklam ıslanalım Çekemeyenler Çatlasın !! Çekme gözünü gözümden saatler dursun Sen konuş aşkım bülbüller sussun Sen benim Gökçem , Leyla da Mecnun'un olsun Yazılsın aşkımız dillere Çekemeyenler Çatlasın !! alıntı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() paylaşım için teşekkürler dostum.
|
|
![]() |