![]() |
#1 |
![]() ![]() Bir ticari taksinin teybini çalmak için otomobile giren hırsızlık zanlısı polisi karşısında görünce, "Müzik dinliyorum" dedi. 14 Ocak 2009 13:00 ![]() ![]() ![]() ![]() Konya'da bir ticari taksinin teybini çalmak için otomobile giren hırsızlık zanlısı polisi karşısında görünce, "Müzik dinliyorum" dedi. Taksinin camının kırık olduğunu gören polis ekipleri, şahsı gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre olay Konya'nın Selçuklu İlçesi Ankara Caddesi'nde gece 02.00 sıralarında meydana geldi. Hava Lojmanları karşısında park halinde bulunan 42 TT 169 plakalı ticari aracın camını gazoz şişesiyle kırarak içerisine giren Mehmet Ç. (33), oto teybini çalmaya çalıştı. Teybi yerinden çıkaramayan Mehmet Ç. bir müddet sonra araç içerisinde uykuya daldı. Devriye gezen polis ekiplerinin olayı fark etmesi üzerine araç içerisinde suçüstü yakalanan zanlı, kendini "müzik dinliyorum" diyerek savundu. Ancak polisleri ikna edemedi. Mehmet Ç.'yi gözaltına alan polis ekipleri, araç içerisindeki oto sahibine ait olan kartvizitten telefon numarasını buldu. Araç sahibine ulaşmaya çalışan ekipler başarılı olamadı. Hırsızlık Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan zanlının 100 promil alkollü olduğu belirtildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Cihan ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hakkatende komikk...eve girip hırsızlık yaparken yakalansa misafirliğe gelmiştim der
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|