![]() |
#31 |
![]() Arkadaşlar konunun dışına çıkma hastalığınız mı var?
Saadetin propagandasını yapan arkadaş, açılan konuda SP ile ilgili bi söz var mı?.. Amacınız ne sizin söyler misiniz?... Her konuda kirlilik yaratmak mı?.. Ayak bağı olmak mı?.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() burada sadece bilgi eleştirisi yapmak istemiştim. farkında olmadan SP propagandasına alet olmuşum özür dilerim.
burada sadece bilgi paylaşımı ve bilmediğimiz konularda eleştiri ve gerekli bilgilendirme yaparsak hem kendimize hemde çevreömze katkımız olur düşüncesindeyim. saygılarımla, Konu kopekbaligi tarafından (03-04-2009 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Faruk aslan' ın haklı uyarısı sebebiyle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
PROPAGANDA YAPTIRMAYIN ŞUNLARA YAHU! BIKTIM MESAJ SİLMEKTEN KİRLİLİK HARİCİ Bİ ŞEYLER YAPIN YETER!... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Yaa konunun sp ile bir alakası olmadığı halde konuyu bu yöne çekip kavga çıkartmaya çalışan sp li arkadaşları kınıyorum... başka işiniz yokmu sizin gölge yapmaktan başka... ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Sultanbeli bu sfer saadet diyecek.
Ankettede görülüyor %16 saadet Herzaman anketler bizi düşük göstermiştir, akp yüksek göstermiştir. Saadet akpnin oyları aynı doğru konuşmak gerekirse kararsızlar belirleyeecek seçimi. Bana öyle geliyorki saadet alacak inş. Çünkü sultanbeyli Milli Görüş Belediyeciliğine hasret |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
Geçen genel seçimlerde milli gazete sp yi barajın üstünde gösteriyordu... ;) ;) ;) ama gördük seçimlerde aldığınız oyu... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Ben sp yi başka isimle de biliyorum yıllardır temelci denirdi ona atardı temelleri çürüyüp giderdi o konu bile değil.
Konumuz kurulduğu yıl itibarıyla sürekli oylarını çoğaltan halkın ikisinden birinin evet dediği bir parti TÜRKİYENİN GELECEĞİDİR AKP. Çocuklarda aileleriyle büyür belli bir süre sonra kendi yollarını çizerler sürekli daha iyiye doğru yol alırlar BAŞBAKANIMIZA TAŞ ATMAYA ÇALIŞANLARA CEVAPTIR. Konu nost@lji tarafından (03-04-2009 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() |