![]() |
#31 |
![]() Bir basın organı öldü diyor,bir basın organı bulundu diyor,bir basın organı aranıyor diyor.Bu durumda bile gazetecilerin anlayışı rezalet.Kesin bir bilgi yoksa haber yapmayın kardeşim millet burda üzülüyor,seviniyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Allah yardımcın olsun Muhsin başkan........
İçim yandı bugün hep yaa... DUA EELİM ARKADAŞLAR DUA... DUA... DUA... Muhsin Yazıcıoğlu gibileri bu ülkeye lazım... AH! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Evet medya gerçekten berbat bu konuda . Bir yere bakıyorsun öldü bir yere bakıyorsun agır yaralı bir yere bakıyorsun devlet hastahanesinde kimisi bulunamadı diyor
bu ne saçmalıık yahu ! |
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Nedense hep ülke için gerçekten çalışan insanların başına bunlar gelir.
Gerçektende düşündürücü.Yazıcıoğluna karşı yapılmış kasti birşeyde olabilir diye düşünüyorum.Hele bi sağ ççıksında altında birşeyler çıkabilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() eşsiz bir insandır..allahım yardım etsin..inşallah bi şeyi yoktur..türk siyasetinin en kirli olduğu ve28 şubatın kirli oyununa gelmeyen bır liderdi,ve yüreğini ortaya koyarak şahsi bı çıkar(bakanlık vs)gözetmeksizin 28 şubata karşı koyabilen tek kişi..ve alpaslan türkeşin dahi sahip çıkmadığı çıkamadığı nevsehirli abdullah çatlıya sahip çıkabilen vede çatlının cenazesine nevsehırde katılıp benim arkadaşımdı diyebilen yağız ve yiğit insandır kendisi..
rabbim inşallah ıyı haberlerinin gelmesini nasip eder.. yaralı ise inşallah en kısa sürede şifa bulur..şu an çok duyguluyum ve çok üzüldüm.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Şuana kadar hiç bir siyasi için gözyaşı dökmemiştim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() insallah sağdır...ya rabbım..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
Eee bu başbakanlık nden arıyor hala??.. Bulunamamış kişiyi hastaneye sevk ettiler, durumu hakkında başhekim raporunu bile sundular canlı yayında! VAHİM MEDYA VAHİM... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Allah yardımcısı olsun... Umarım atlatırlar bu felaketi de...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Allah Yardımcıları olsun acil şifalar inşallah. Muhsin abi sevdiğim değer verdiğim bi insandır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|