![]() |
#1 |
![]() ![]() Cadde'ye Beşiktaş'lıların akın etmesi bekleniyor. Beşiktaş Kulübü'nün Bağdat Caddesi'nde açtığı Kartal Yuvası Mağazası'nın önüne kartal heykelleri dikildi. Geçen günlerde faaliyete giren ve bir törenle resmi açılışı yapılan Bağdat Caddesi Kartal Yuvası önüne büyük sütunlar üzerinde kartal heykellerinin montajı gerçekleştirildi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ''Yeni heykellerle bambaşka bir havaya bürünen Bağdat Caddesi Kartal Yuvası'na tüm Beşiktaşlılar'ı bekliyoruz'' denildi. Kralspor
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Fenerbahçe bir celme atarsa beşiktaşa
sivas şampiyonluğa 2 adım önce olur |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() fenerbahçe beşiktaşa celme atarsa fenerbahce TÜRKİYE kupasınıda alamaz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() alır yeterki sivas olsun şampiyon bu sene sivaslıyız tam destek hep destek
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çok şey istiyorsun.. bence sen 50 yıldır alamadıgın TÜRKİYE kupasını nasıl alırız onun hesabını yap... hııı bu arada BJK şampiyon olurr fazlaa ümide kapılmaa derim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() alsakta almaksakta biz yine fenerliyiz takmıyorum kafama taraftar şampiyon gerisi toz pembedir kupa sorunu sizde olsa düşünemiyorum saten beşiktaş türkiyde en tehlikeli taraftardır o zaman olaylar nasıl cıkıyor görürdü haksızmıyım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() en şerefli en halsiyetli taraftar bizde.. bir maç hakemlerle kaybetseniz hakemleri idam edersinizz taraftar olarakkkkkk.. sizin kupa sorununnuz yoksa bizim zaten yokturr..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() aman aman istanbul valisi emniyet müdürü haberi duymadınmı Türkiyenin en ateşli taraftarı bjk ama en tehlikeli taraftarı bjk yine malum sabırı bir anda taşıyor severim kartalı severim taraftarın sevgisine o kadar dilki tabi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() en ateşli taraftar en tehlikeli değilll... zamanında gs.fb maclarında cıkan olayları biliyoruz yani döner bıcaklarıyla satırlarla küreklerlee
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ders alındı cıkıyormu artık eskisi gibi olayları cıkarmak insanlığa nede hayvanlığa yakışır toplum için duyarlı olmak gerekir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|