![]() |
#11 |
![]() Bir şey kafamı kurcalıyo?!!..
Defne Samyeli.. zamanında müslümanlarla göğüs güğüse çarpışan bir bayandı.. Malum kesimin borazancıbaşydı.. Ne oldu da birden bire saf değiştir Dİ?!.. DİKKAT EDELİM DE; YENİ BİR "AHMET HAKAN" hadisesi olmasın!.. İnsanları doğru seçmek lazım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() 1- ATV fuat kozlukluyu kovmakla (haber öyle diyor) çok büyük hata yapmıştır, kozluklu gayet güzel idare ediyordu.
2- Eğer ali kırca tekrar atv haberin başına geçerse atvnin sahiplerinin kendilerini inkarı olur, intihar olur. Ali kırca bırakın atvyi hiç bir haber kanalının başında bulunmaması gereken biridir. 3- Defne samyeli bir ara akpye üye olmuştu yanlış mı hatırlıyorum? Show haberdeki durumuna bakarak ben defne samyelinin bu kanala yakışır birisi olmadığını düşünüyorum. Sırf akpye üye olmuştu diye bu yapılırsa doğru olmaz. Unutmayın ki turan çömez de akp üyesiydi, abdullatif şener de. 4- Defne samyeli fuat kozluklu'nun yerini tutamaz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Samyeli AK Parti'ye üye olmamıştı, Sözcü'nün o haberi yalanlandı. Bizzat kendisi yalanlamıştı. Sadece Emine Erdoğan'la iki kere sempozyum (yada gibisinden) bir etkinliğe katıldı diye AK Parti'ye üyeymiş gibi gösterildi.. Durun bulup, koyayım o küpürleri |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() akparti karsiti manken bozmasi defne samyeli
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (05-28-2009 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() teşekkürler faruk bey, ben birini okumuştum, diğerini görmedim.
sonuç olarak gene görüşüm aynı: Defne Samyeli ATV habere yakışmaz. Siz ne dersiniz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Kozluklu gibi birinin yerini ancak eski sunucuları Barlas doldurabilir..
O da zor gibi. Sırf Kozluklu için ATV haberi izlerdim ben, şimdi biraz zor..Zor doldurulur yeri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|