![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sıvana öğrenciler giriyo anne babalar öğrencilerden daha beter ben 3 kere girdim hiç bekleyenim olmadı istemezdim yazık değilmi 3 saat sıcakda kavrulsunlar:d
bu işi artık abartmamak lazım ya aileleri ikna etmek lazım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben anlamıyorum ÇOOOOOOOK abartılıyor ülkemizde.....
sorsan herkesin velisi hukuk, doktor, mühendis ister yahu bize çobanda lazım..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() He işde aileleri bilinçlendirmek lazım ben bazı arkadaşları görüyomda bi anne baba var sorma... Kendiminkine şükrediyom.. Cocukdan öyle beklentileri varki anca büyük bir firmanın ceo su felan olsa belki yürekleri soğur
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aslında bütün bunların sebebi korku okadar korkuttularki milleti İmam Hatiplerde bu yüzden boşalmadımı zaten gelecek kaygısı yüzünden.....
Tamam evlat sevilir ama bu kadar abartılması zarar veriyor bu gün birisi kriz geçirmiş birisi intihar etmiş bayılmalar normalleşti bilmediğimiz neler var kim bilir.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yıllar önce bir hastahanede Özel Güv. olarak çalışırken ÖSS'den dolayı aklını kaçırmış bir genç hasta getirmişlerdi...
Sadece şu sözü tekrarlayıp duruyordu; "Bırakın beni yaa!!.. Ben sınava girecem!.." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Öss 'ye girecek bir öğrenci olarak şunu rahatlıkla söyleyebiliryorum ki.
BU SINAV HAYATIMIZ DEMEK DEĞİLDİR..! KAZANAMAZSAN BİLE DÜNYA'NIN SONU DEĞİL. BİZİ 4 YILIMIZI 3 SAAT İÇİNE SIĞDIRMAYA ÇALIŞAN SİSTEM UTANSIN...! |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
yanlışmı biliyorum yoksa ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Trajikomik bi olay olmuş bir sınav yüzünden aklını kacırabilen var..
Bu sınavı böyle önemli gösterenler var... Geçen cuma namazında cok güzel bir hutbe vardı paylaşmak isterim; Bir cocuk öss ye gireceği için uyuyamamış, babası gidip uyuması için teselli etmiş tek seçenek olmadığını söylemiş felan cocuk biraz rahatlayıp uyumuş. Fakat baba yatağa yatınca içine bir kor düşmüş fani dünyadaki bir sınav için bu kadar tedirgin oluyoruz fakat..Ya ölünce büyük sınav için ne kadar tedirgin oluyoruz?.. ( Kelimesi kelimesine aklımda değil ama ana fikri yazmaya calıstım) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|