Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Galatasaray (GS) Siyaset Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 07-24-2009, 00:37   #21
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Bir Galatasaraylı olarak cim bom un oynadığı Futbolu hiç beğenmedim .Şanına şöhretine yakışacak bir şekilde Tobolu farklı yenmeliydi ama olmadı .sanki ana dişlerini floryada bırakmış ,takma dişlerle rakibini ısırmaya çalışan bir aslan vardı sahada .Bundan sonra ki rakip olan israilli temsilci ise çok daha ciddi takım.Eğer böyle oynamaya devam ederlerse adamlar Filistin de beter eder bizleri.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2009, 02:03   #22
Kullanıcı Adı
çalıkuşu
Thumbs up galatasaray tobol maçının ardından
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turunda Kazakistan'ın Tobol Takımını 2-0 Mağlup Ederek 3. Ön Eleme Turuna Yükseldi. Temsilcimiz, Bu Durda İsrail'in Maccabi Netanya Takımı ile Eşleşti.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Kazakistan'ın Tobol takımını 2-0 mağlup ederek 3. ön eleme turuna yükseldi. Temsilcimiz, bu durda İsrail'in Maccabi Netanya takımı ile eşleşti. Karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Servet Çetin, henüz hazır olmadıklarını söyledi. Diğer takımların şu anda hazırlık maçı oynadıklarını ancak kendilerinin resmi bir maça çıktıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, "Rakibimiz oldukça hazır bir takımdı. Kazakistan'da şu anda lig devam ediyor. Rakibi küçümsememek gerekiyor. Onlar hazır olduğundan 60. dakikadan sonra zorlandık ama golleri bulup bir üst tura çıkmasını bildik. Biz de birkaç hafta daha geçsin hazır bir takım oluruz" dedi.

Bir basın mensubunun, Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın sistemi ile ilgili sorusuna ise tecrübeli futbolcu, "Takım halinde oynarsanız her sistemi oynarsınız. Hocamızın oynatmak istediği sistem iyi bir sistem. Yapımıza uygun olduğunu düşünüyorum. Hocamız bizden, çok iyi mücadele edip, hızlı oynamamızı ve pas yapmamızı istiyor." diye cevap verdi.
Servet Çetin, bu sezon iyi bir savunma bloğu oluşturulmasına rağmen yine de eleştirilerin devam edeceğini ancak futbolcular olarak kendilerine verilen görevi en iyi yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

-MUSTAFA SARP: "İLK MAÇIMDA GOL ATMAK MUTLULUK VERİCİ"-

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Mustafa Sarp da, Ali Sami Yen Stadı'nda çıktığı ilk maçta gol attığı için mutlu olduğunu söyledi. Maç öncesinde büyük bir heyacan içinde olduğunu kaydeden Mustafa, "Maç öncesi inanılmaz heyecanlıydım. Ali Sami Yen'de ilk kez taraftarımızın önünde mücadele edecektim. İlk maçımda gol atmak mutluluk verici. İnşallah gollerim de galibiyetler de devam eder. Biz daha henüz hazır değiliz. 9 Ağustos'a daha var; o vakte kadar hazır olacağız. Her geçen gün iyiye gidiyoruz" diye konuştu.
Galatasaray Külübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı da, bir üst tura çıktıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Basın mensuplarının Deco'nun transferi konusundaki sorularına ise Helvacı, şu cevabı verdi: "Şimdilik öyle bir şey yok. 18 kişilik kadroda yoktu. Takımda olmadığına göre birşey diyemeyiz"
Öte yandan Sarı-kırmızılı takımın yeni transferlerinden Keita'nın transferinde yaşanan pürüzün de giderildiğini kaydeden Helvacı, "Bu futbolcunun ücreti ödendi. Yarın bütün evraklar gelir. Biz de bu oyuncumuzun ismini UEFA'ya bildiriz" diye konuştu.

-TOPTAN: "BÜTÜN TAKIMLARIMIZ AVRUPA'DA BAŞARILI OLSUN"-

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan da, Türk takımlarının Avrupa'da başarılı olmasını istediğini kaydetti. Galatasaray'ın Tobol'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Toptan, "Galatasaray hazır bir görüntü vermedi. Bu tip kapalı oynayan takımlara karşı oynamak zordur. Ama turu geçmesini bildiler. Avrupa'da oynayan bütün takımlarımzıın başarılı olmasını istiyorum" diye konuştu.

(CİHAN)

Konu Gölge tarafından (07-24-2009 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir..
çalıkuşu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2009, 02:29   #23
Kullanıcı Adı
çalıkuşu
hani süper lig olsaydı galatasarayı desteklemezdim fenerbahçem dururken ama yurtdışında oldumu tek yürek galatasaraylı olurum evelallah...
hatırlıyorumda gs uefa şampiyonu olduğunda babam silahla ateş etmişti havaya telefon telleri kopmuştu.buda bi hatıra uefa aslanlarının bize kattığı

Konu Gölge tarafından (07-24-2009 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir..
çalıkuşu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2009, 11:37   #24
Kullanıcı Adı
LeyaL
Öncelikle tebrik ediyorum

Şimdi bizde UEFA da oynayacağız işde bu kötü..
Starda maç izlemeyi hiçbir kanala değişmem neyse.. Dsmart dan izlicez artık..maalesef..

Konu Gölge tarafından (07-24-2009 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir..
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2009, 15:52   #25
Kullanıcı Adı
R.T.E.
Maç içerisinde "One Minute" üstünlüğümüz olacak :d
R.T.E. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2009, 16:17   #26
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Helal olsun akşam ki maçı beğendim daha da güzel olacak takımımız inşALLAH.
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
galatasaray, maç, mağlup

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)