![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar forumumuzda bir sayfa acarak vekillerimizi yakından tanıma imkanı açabiliriz üyelerimize sırasıyla her ilin vekilleri olabilir...
nasıl olur... düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ulaştırma bakanı: Binali Yıldırım Erzincanlı :D
savunma bakanı: M. Vecdi GÖNÜL Erzincanlı :D |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() 1956 Yusufeli, Artvin doğumludur. Eğitimi Bursa Yüksek İslam Enstitüsü, Kocaeli Yıldız Üniversitesi, İşletme Enstitüsü, Aynı Üniversitede master eğitimi yapmıştır. Çalışma Hayatı; 4 yıl Milli Eğitim Bakanlığında çalışmıştır. Bursa’da çeşitli ticaretle uğraşmıştır. İki yıl yerel bir gazetenin sahibi iken aynı zamanda köşe yazarlığını da yapmıştır. 18 Nisan 1999 seçimlerinde Bursa’dan Milletvekili seçilmiştir ve halen bu görevle birlikte İçişleri Komisyon üyeliğini devam ettirmektedir. Siyasi Çalışmaları; Refah Partisi İl Başkanlığı, Fazilet Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Halen AK Parti Bursa Milletvekiliği ve TBMM Grup Başkan Vekilliği Görevlerini yürüttü.şimdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı olarak görev yapmaktadır Medeni Durumu; Evli ve dört çocuk babasıdır İlimin milletvekili olduğu için tanıtmayı ben yaptım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() TOKAT
Şükrü Ayalan TOKAT - 1963, Ahmet Hamdi - Cemile - Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri İhtisası - Almanca, İngilizce - Uzman Tıp Doktoru - İzmir, Turhal ve Tokat Devlet Hastanelerinde Psikiyatri Uzmanı, Serbest Hekim - AGİTPA Türk Grubu Üyesi - Evli, 4 Çocuk. Zeyid ASLAN 1965 yılı Tokat doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Halen avukatlık yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babası. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() DİLEK YÜKSEL 1977 DOĞUMLU. TÜRKİYE' NİN EN GENLİÇ MİLLETVEKİLİ EVLİ VE 1 ÇOCUK ANNESİ. VE EN ÖNEMLİSİ NİKSARLI
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() şükürler olsun forumda bir hemşehrimi görebildim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ORDU MİLLETVEKİLLERİ
DR MEHMET HİLMİ GÜLER 1949 yılında Ordu'da doğdu. İlk, ortaokul ve lise öğrenimini Ordu'da yaptı. 1972 yılında ODTÜ'den Metalürji Mühendisi olarak mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans ve doktora yaptı. Master ve Doktora derecelerini de aynı Üniversite'den alan Dr. M. Hilmi GÜLER sırasıyla ODTÜ'de part-time asistan, ADMMA'de Makina Mühendisliği Bölümünde asistan ve öğretim görevlisi olarak çalıştı. Daha sonra Türk Uçak Sanayii T.A.Ş-TUSAŞ'ta proje mühendisi ve grup başkanı, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu-TÜBİTAK'ta uzman müdür, başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. Aktif olarak bilimsel ve teknik araştırma projeleri yürüttü. Ereğli Demir ve Çelik Sanayii T.A.Ş., İGDAŞ gibi resmi Kurum ve Özel Sektör Kuruluşlarında Yönetim Kurulu Üyesi, Murahhas Aza ve Genel Koordinatör olarak çalıştı. Çeşitli Yatırım Projeleri yürüttü ve uygulamalarında bulundu. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) ve Etibank'ta Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Üretimden sorumlu Başbakan Müşavirliği görevinde bulundu. Evli ve iki çocuk babası olan ve İngilizce bilen Dr. Mehmet Hilmi Güler Araştırma ve Geliştirme, Yatırım, Proje Yönetimi, Şirketlerin Yeniden Yapılanması ile Etkinlik ve Verimlilik konularında danışmanlık yapmaktadır AV. ENVER YILMAZ ORDU - 1970, Mehmet - Hamide - İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi - Almanca - Avukat - Hakim, Serbest Avukat - TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi - Evli, 2 Çocuk ve en genç milletvekillerindendir. EYÜP FATSA Fatsa - 1961, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Almanca, Arapça - Eğitimci - Öğretmen - Evli, 2 Çocuk babasıdır En tecrübeli vekillerdendir. AYHAN YILMAZ 25 Haziran 1961'de Ordu Aybastı'da doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Medine'dir. İş Adamı ve Danışman; Bakû Odlar Yurdu Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. Uzun yıllar Fransa'da ticaretle uğraştı ve değişik insani kuruluşlarda Başkan olarak görev aldı. Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı'nda Bakan Danışmanlığı görevinde bulundu. Çok iyi düzeyde Fransızca bilen Yılmaz, evli ve 6 çocuk babasıdır. AV MUSTAFA HAMARAT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ELAZIĞ MİLLETVEKİLLERİ MEHMET NECATİ ÇETİNKAYA Mehmet Necati Çetinkaya, 7 Şubat 1943'de Elazığ Kadıköy'de doğdu. Baba adı Cumaali, anne adı Bedriye'dir. Mülki İdare Amiri ve Bürokrat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Kaymakamlık, Çalışma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı ve Vekilliği, Hatay ve Giresun İI Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı, Ordu, Konya, Olağanüstü Hal Bölge, Bursa ve Manisa Valiliği görevlerinde bulundu. Görevleriyle ilgili ABD ve Almanya'da "yerel yönetimler ve kamu yönetimi" seminerlerine katıldı ve sertifika aldı. AK Parti Kurucu Üyesi oldu. Bestelenmiş ve TRT repertuvarına alınmış çok sayıda şiiri, ayrıca yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır. 20. Dönem Konya, 21. Dönem Manisa, 22. Dönem Elazığ Milletvekili. 20. Dönem'de TBMM Adalet ve İçişleri Komisyonu Başkanlığı, Türkiye-Güney Afrika Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı, 21. Dönem'de KEİPA Türk Grubu Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. Çok iyi düzeyde Arapça, Farsça, iyi düzeyde İngilizce bilen Çetinkaya, evli ve 4 çocuk babasıdır. FEYZİ İŞBAŞARAN Feyzi İşbaşaran, 29 Mayıs 1956 Elazığ. Baba adı Mehmet Sait, anne adı Fatma. İşletmeci ve İş Adamı; Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi'ni bitirdi. Özel sektörde yöneticilik yaptı. Başbakan Başdanışmanlığı ve Başbakan Özel Kalem Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Halkla İlişkiler Başdanışmanlığı görevlerinde bulundu. Türkiye Ereğli Demir-Çelik Fabrikaları Yönetim Kurulu Üyeliği, Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği, Turban Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü. 19. Dönem İstanbul Milletvekili. Orta düzeyde İngilizce bilen İşbaşaran, evli ve 2 çocuk babası. TAHİR ÖZTÜRK Tahir Öztürk, 2 Haziran 1950'de Elazığ Etminik köyünde doğdu. Babasının adı Fethi, annesinin adı Tahire'dir. Sanayici ve İş Adamı; Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. ŞARKGAZİ AŞ'yi kurarak, Elazığ, Malatya ve Sivas'ta LPG döküm tesisi, tüp imalatı ve işletmeciliği yaptı. Mermer ve iplik iş kollarında faaliyet gösteren şirketlerin kuruluşunda ve yönetim kurulu üyeliklerinde görev aldı. Elazığ Genç İş Adamları Derneği (ELGİAD), İhsaniye Cami Derneği ve Balak Gazi Vakfı üyeliklerinde bulundu. Öztürk, evli ve 3 çocuk babasıdır. FARUK SEPTİOĞLU Faruk Septioğlu, 2 Şubat 1961'de Elazığ Palu'da doğdu. Babasının adı Ali Rıza, annesinin adı Naciye'dir. Ticaret; Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. Bayındırlık Bakanlığı'nda çalıştı. 1991-1995 yılları arasında Adıyaman Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Septioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlüğü, Fur-Sel Madencilik Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Az düzeyde İngilizce bilen Septioğlu, evli ve 5 çocuk babasıdır. HAMZA YANILMAZ Hamza Yanılmaz, 3 Ocak 1963'te Elazığ Palu'da doğdu. Babasının adı Nuri, annesinin adı Güllü'dür. Eğitimci ve İş Adamı; Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Kamu görevlisi olarak çalıştı. Sportif ve sosyal faaliyetlerde bulunan özel okulların kuruculuğu, işletme ve yönetiminde bulundu. Elazığ Belediye Başkanlığına seçildi ve bu görevi yürüttü. Elazığspor Kulübü Başkanlığı yaptı. Tarihi Kentler Birliği'nin Kurucu Üyesi oldu. Özel sektörde bir yapı firmasının Genel Koordinatörü olarak çalıştı. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Yanılmaz, evli ve 3 çocuk babasıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|