Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-12-2009, 13:34   #1
Kullanıcı Adı
xhidayet
Cool Evkur'da Eşyalar Yağmalandı
Eşyalarının Yağmalanmasıyla Gündeme Gelen Evkur'un Genel Müdürlüğü ve İkitelli'deki Diğer Deposu Halen Sular Altında.

Sel felaketinden etkilenen şirketler arasında yer alan ve sel sularına kapılan eşyalarının yağmalanmasıyla gündeme gelen Evkur’un genel müdürlüğü ve İkitelli’deki diğer deposu halen sular altında. Evkur’un Kurucusu Hasan Kan, depoları henüz su altında olduğu için tam zararlarını tespit edemediklerini belirterek, şöyle konuştu: “İSKİ ve Belediyeden yardım istedik ama hala yardım eden yok. Kendi imkanlarımızla suyu boşaltmaya çalışıyoruz. Çoğu malımız sel sularına kapılıp gitti. Yağmalanan ürünler tam hangi firmaya ait bilmiyoruz ama bizim de depolarımızdaki çoğu eşya sel sularına kapıldı gitti. Depolarımızda halen 300 ton suyla dolu. Normalde 250 kişinin çalıştığı genel müdürlük binamızda elektrik ve su bulunmuyor. Bilgisayar sistemi çöktü. Ancak eksperler henüz su nedeniyle tespitte bulunamıyor. Depolardaki su boşalmadan normal çalışmamıza dönemeyiz. Normale dönmemiz bir hafta on gün alabilir.”

xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-12-2009, 13:52   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Yağmacılığı esefle kınıyorum öncelikle.Mal sahiplerine ait mekanlardan yağmacılık yapmak(hırsızlık)büyük günahlardan.Fakat Sel suları ile birlikte sürüklenip gidecek yani telef olan malları kurtarmakta zarardan çok yarar görüyorum.Yani bu malları sel sularından çekip kulanmakta herhangi bir suç görmüyorum.Fakat özelikle altını çizerek söylediğim üzere,malların ikame edildiği bölgelerden kasti olarak mal yağmalamak büyük günah,lakin sel sularının yanında sürükleyip heba edeceği malları iyi niyetle kurtarıp kulanmakta art niyet görmüyorum,böylede olması gerek diye düşünüyorum!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 14:14   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
yağmacılığı bende kınıyorum lakin evkurada müstehak diyorum
millete 3 kuruşluk malı taksitli diye geçtim 5'i 10 satmaya kalkarsan olacağı budur
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 14:24   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Evkura iyi olmuş diyecem günaha girecem Millete bir bilgisayar satar 1 ay sonra kurmaya gelir
Alt 09-12-2009, 14:33   #5
Kullanıcı Adı
BlueMoon
hangi firma olursa olsun yağmalanması kesinlikle doğru değil

biz böyle bir millet değiliz kendimize gelmemiz şart...
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 14:40   #6
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evkura iyi olmuş diyecem günaha girecem Millete bir bilgisayar satar 1 ay sonra kurmaya gelir
Bide ev kur olacak
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 14:44   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
ev Kur değil bence ev YIK olmalı
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 14:46   #8
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Ayıp yaa
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 15:57   #9
Kullanıcı Adı
xhidayet
Bana da bozuk bir televizyon sattı.. ne değiştirdi ve ne de parasını iade etti. Ben de taksitleri geciktirince gitti senetlerimi icraya teslim etti...
Kapitalizmin çarklarını iyi kullamıyor ama müslümanlığı da kimseye bırakmıyor...
Eyy..EVKUR eyyyy...
"Düşmez kalkmaz bir Allah" mış değil mi?!!..
Keşke kafan dank etse de, aldığın bedduaların bir karşılığı olduğunu anlasan..
Ama nerdeeee?!!!...
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)