![]() |
#1 |
![]() ![]() Bir renk olsan kırmızıya benzetirdim Biliyorsun… Gülün rengi Hani şu cennet kokusu için Dikenlerine katlandığımız çiçek Kalbimin çiçeği, Cennet kokulum, Kıymetlimsin sen anam Ana dedikçe daha da haykırasım geliyor seni sevdiğimi Ben söylemem anam, hayâ ederim Söyleyemem ki sevdiğimi Birikmiş sevgimi kabul buyur anam Takdim edecek tek şey gözyaşlarım Sevginle kabarmiş, sana karşı duyulan hislerle beslenmiş bu kalp senin artık Anam sana öyle açım ki Benliğini benliğime katmak istiyorum Küçülmek istiyorum anam Miniğin olup dizlerinde uyumak Senin kucağın güven yumağı Bakışların şefkat selidir anam Anam kalbimin öyle bir yerindesin ki Hani “ana gibi yâr olmaz” derler ya Nasıl da yerinde söylenmiş meğer Yeni yeni farkına varıyorum Bakma dilimdeki dikenli sözlere Nankörlük benimkisi anam Fakat kalp yalan söylemez Canim iste veririm anam Sen çiçeksin anam, gülsün Güzel kokunun bir bedeli olacaktır elbet Aldırmam artık dikenlere Yeter ki elimi bırakma anam Nilgün Eryılmaz
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Analarımıza ne kadar şiirler yazsak hepsi çölde bir kum edebilir mi acaba....canım analerımız herşeyin en güzeline layık...Rabbim bizleri kıymetini bilen ve annelerinin duasını alan kullarından eylesin...
Paylaşım için teşekkürler ....+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |