Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig

Stil
Seçenekler

Alt 03-20-2010, 15:02   #1
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Standart PFDK'ya Ortak Öfke
Beşiktaş: "G.Saray`ın sahasında bir insanlık suçu işlendi. Ceza için ölmesi mi gerekirdi?" F.Bahçe: "Bu kararın altına imza atan Reşat Bostan`ın F.Bahçe düşmanlığının tozu yüksektir"

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu`nun (PFDK), G.Saray`a A.Gücü maçında tribünden düşen taraftarı için sadece para cezası vermesi sarı-kırmızılı kulübün ezeli rakiplerini ayağa kaldırdı. Beşiktaş ve Fenerbahçe, PFDK`nın verdiği kararı yerden yere vurarak ağır eleştirilerde bulundu. Dün önce F.Bahçe resmi sitesinden, "Bu son kararın altına, PFDK başkanı sıfatıyla imza atan Sayın Reşat Bostan, Everton maçı sonrası PFDK üyesi olarak; kulübümüzün sahasının kapatılması yönünde karar vermiştir. Sayın Bostan, o günden bugüne kurallarda bir değişiklik olmadığına göre; alınan bu kararı tüm Türk sporuna ve kamuoyuna, nasıl aldıklarını izah etmek zorundadır! Görünen o ki, o günden bugüne değişen tek şey Sayın Bostan`ın Fenerbahçe düşmanlığının dozudur" denildi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren ise G.Saray-Ankaragücü maçında bir taraftarın tribünden aşağı atılması sonrası sarı-kırmızılı kulübe verilen cezaya isyan etti. SABAH`a özel açıklamalar yapan Düren, "G.Saray tribünlerinde yaşanan olay insanlık suçudur. Bir kişinin canına kastedilmiş. Bir insan ölmedi diye bu olayı hafife almak mümkün değil. Ceza vermek için aşağıya atılan kişinin ölmesi mi gerekiyor? Bu olayların önünü kesmek için ağır cezalar verilmeli" dedi.

VERİLEN CEZA KOMİK!
Düren daha önce Beşiktaş tribünlerinde bıçaklanarak öldürülen taraftar nedeniyle aldıkları cezaya atıfta bulunarak, "Biz Beşiktaş olarak verilen cezayı itirazsız kabul etmiştik. Burada adalet duygusunun yıpratılmaması gerek. Federasyonun verdiği para cezası komik" diye konuştu.

Sabah

Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-21-2010, 02:23   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Eğer bir dahaki hafta fenerbahçe maçı olmasaydı görürdüm ben pfdk yı.Kesin kapatacaklardı ama fenerbahçe maçından önce cesaret edememişler maalesef.
Alt 03-21-2010, 08:58   #3
Kullanıcı Adı
ALmi´
Bu adamlar güçleri yeten takıma verirler ceza. 4 büyüklere (!) değil..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-22-2010, 15:44   #4
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
kendi takımlarının sene başında verdikleri sözlerin altında kaldıklarından, yaptıkları yatırımın boşa gittiğinden, devre arası transfer yapmayıp sıralamada gerilere düştüklerinden, sayısız hüsran yaşayıp takımları şampiyonluk yolunda geri kaldığından refleksle dikkatleri başka yöne çekmeye çalışıyorlar. sanki biz görmüyoruz ne olay olduğunu..iyi o zaman her sarhoş küfür etsin tahrik etsin kapalı tribün gibi biryerde kavga çıkarsın sonra kendi kendine aşağıya düşsün sonra saha kapansın !! ne hallere düşmüşler bunlar..hakem hataları sayesinde aldıkları puanın haddi hesabı yok gene aynı maltavala sığınıyorlar, şu hakem yok bu hakem fenerbahçe düşmanıymışş..insanda biraz yüz olur ya..

ben çok net hatırlıyorum, fenerin maçlarında çıkan bıçaklı kavgaları, kendi taraftarlarının birbirini yaralamasını... hani ne olmuştu sonra ne ceza gelmişti illa bıçaklayıp öldürmesimi lazımdı ?!!

Allah bize adam gibi ezeli rakipler versin ! Daha gol pozisyonuna giremiyor 100 milyon euroluk takımı, böyle 'cambaza bak' yaparak rezilliklerini unutturmaya çalışıyorlar..
Galatasarayın aldığı kupalardan, başarılarından, galatasaraydan geri kalmasından 'adamlar'da tam perseküsyon sanrısı oluştu yaa
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-22-2010, 16:26   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Sahaya taş atmak ceza ,adam atmak serbest!!
Alt 03-22-2010, 16:33   #6
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Sahaya adam atmak mı ? B,irde bunu 'koca' kulüp açıklamasında diyor. Hadi anladık kişiliğiniz bozukta gözlerinizdemi bozuk kardeşim. Maç bitmiş, sarhoşun biri küfür ediyor kavga çıkartıyor sonra dayağı yiyip kendi kendine aşağıya düşüyor.. Biraz mantıklı şeyler için ağlayın, gerçekler ortada..Takımlarınızın acıklı hali ortada kral çıplak diyeceğim ama ne kral oldunuz ne adam oldunuz neye çıplak diyeceğimi bilemiyorum.

Peki bu bıçaklı şahıs için ne yapıldı ne ceza verildi İlla öldürmesimi lazımdı cihat aktaş gibi.. Bana onu söyleyin. Daha getirecem başka örnekleride. fenerlilerin birbirilerini yaraladığı maçlar oldu. Hatırlayalım biraz geçmişi..

Alt 03-22-2010, 18:26   #7
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Çok ii olmuş.. tebrik ediyorum yine Tff'yi.. Ne geldiyse başımıza onlardan geldi.. az yapmışlar GS'ye ama daha da az vermeleri gerekiyordu.. (:
Alt 03-22-2010, 23:40   #8
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
az yapmışlar GS'ye ama daha da az vermeleri gerekiyordu.. (:
Erhan bilinçlicemi yaptın bu yorumu yoksa ironimi yapmaya çalıştın anlayamadım ama doğru söyledin.. Şimdi bu fenerliler gerçekleri yazmazlar yazamazlar bak ben açıklayayım;

Stadda maç esnasında taraftarı 2 taraftarını bıçaklayan kulübe ''0'' (sıfır) lira ceza;
Stadda maç bittikten sonra sarhoş küfür eden kavga çıkartan ve kendi kendine tribünden düşen taraftarın kulübüne 184 bin lira ceza !

http://www.ensonhaber.com/spor/18970...syan-etti.html

Bu olay olduğu zaman Mete Düren ve benzerleri niye bişey dememişlerdi illa ölmesimi gerekir falan diye? Gene önceleri fenerin genç fenerlileri ile legend fenerlileride birbirine girmişlerdi çok karışmıştı onların tribünü..Hani Mete Düren ve kuş arkadaşları o zaman niye bişey diyememişlerdi, o zaman fenere ne ceza verilmişti ? Sıfır .

Konu hipermuhafazakar tarafından (03-22-2010 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-22-2010, 23:50   #9
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Walla bu federasyonla bu kadar (: bilinçli dedim.. çünkü bu federasyondan dogru ii ahlaklı yasal kurallara uygun brsy beklemek hata.. taa en baştan beri.. onun için federasyonun her yanlış kararının arkadasındayım.. ben burda bu federasyonla olmaz derken millet tiii diyordu simdi ben tii deyim.. Ama ben biliyorum bu ankarasporun ahı yerde kalmayacak.. madem kural diyarbakırspor'u da salla 2.lige.. siyaset bi futbola bulasmamıştı oraya da bulastı.. tebrikler ama lanet gitsin şu diyarbakırı ligde tutanlara.. Fasistlik için demiyorum hani kuraldı.. hani kurallar uygulanıodu aha ligde kaldı biri bana açıklasın o zmn neden ligde kaldı.. 2. kez maç tamamlanamıyorsa kural takım düşer.. yok provokatörmüs oleymiş böyleymiş.. (: tiiiiii
Alt 03-23-2010, 00:14   #10
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Biz ana konumuza geri dönelim, geçmişte stadlarda yaşananları bir daha hatırlayalım ve bunlara ne ceza verildiğini, bu olaylar olduğunda başta fener camiası - Mete Düren - ANTU gibi fener parçaları ne demişlerdi onu görelim. Gerçekleri görelim. Sonra Galatasaraya bakalım !

-----------------------------------------

Fenerbahçe - AZ Alkmaar maçının ardından tribünler birbirine girdi. Bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı.

Migros Tribünü'ndeki Genç Fenerbahçeliler ile Esenler Grubu kapıştı. 6 taraftar bıçakla yaralandı. İkisinin durumu ağır. Tribünden 50 bıçak çıktı.

Fenerbahçe tribünlerinde sezon başında başlayan gerginlik dün kan dökülmesiyle sonuçlandı. Sezon başında yönetimin uygulamalarını protesto eden ve Ankaraspor beraberliği sonrası da "Yönetim bu takım senin eserin" diye Genç Fenerbahçeliler Grubu, başkan Aziz Yıldırım tarafından pasifize edilmeye çalışılmış ve Esenler Fenerbahçeliler Derneği Migros Tribünü'ne yerleştirilmişti.

Silah bile sıkıldı
Bu iki grup arasındaki gerginlik zaman zaman su yüzüne çıksa da dünkü kavga bir ilkti. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte Migros Tribünü'nün üst tarafındaki iki grup arasında kavga çıktı. Bu kavga da Genç Fenerbahçeliler Grubu'na üye bir çok Fenerbahçeli taraftarın bıçakla yaralandığı ve altısının hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Yaralananların ikisinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Kavga sonrası tribünün ortası polis tarafından boşaltıldı ve araya barikat kuruldu. Böylece Fenerbahçe tribünleri resmen ikiye bölündü. Öte yandan Telsim Tribünü'nde 7- 8 el silah sesi duyuldu. Tribünde silahını kullanan Esenler Grubu üyesi gözaltına alındı.

15-02-2007, SABAH

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)