![]() |
#11 |
![]() Büyük ihtimal provakatörler Ahmet Türk'e saldırıyı fırsat olarak değerlendirmek istiyorlar. yumruk atan beyinsize ve onu kahraman ilan edenlere sormak gerek; şimdi vicdanınız rahat mı ??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Allah rahmet eylesin. a nokta türkün sağduyu çağrısına kanan hala insanlarımız var demek.
İnsanlar ölmesin diye bazı insancıklara dokunulmaz diye düşünce olmaz olmamalıdır.Beklediğim bir olaydı gerçekleşti malesef. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Burada iki kisi sehit olmus siz hala daha ahmet türke gönderme derdindesiniz.. Samimi bulmayabilirsiniz,inandirici bulmayabilirsiniz, takiyye bulabilirsiniz ama sayin Türk sagduyulu olmaya cagirdi insanlari ve onun bu sözleri dogrultusunda hareket edenlerde var.. ama sizlerin icindeki bu nefreti, kini görünce sagduyunun ne kadar önemli oldugunu daha iyi anliyorum acaba birseylerin farkina varmak icin illaki iki tane vatan evladini kaybetmek zorundamiydik! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Allah rahmet eylesin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() o zaman davulu yakindan vuralim kardes.. ben anlamakta inanin zorluk cekiyorum bizim birseyleri yapmamiz icin vatan evlatlarini kaybetmemiz mi gerekiyor neden testi kirilmadan önce önlemi alinmiyor.. Allah askian ilkokuldaki bir cocuk bile böyle bir olayin akabinde bu gibi zincirleme pravakasyonlarin gelecegini bilir o halde bunun önlemi neden alinmaz, neden bir insan kendi nefsini tatmin etmek icin ülkenin kaderiyle böyle oynar.. ben anlamiyorum biri anlatirsa belki anlarim! yok karadeniz bilmedigim, gitmedigim yer degil cünkü bende öz be öz karadenizliyim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Kardes ne kadar karadenizli oldugun beni ilgilendirmez.. anlıyoruz adamlar provokatif calısıyor e sen de armut topluyorsun.. senin hiç mi suçun yok.. manisada nükleer araştırma merkezi var Türkiye'nin altını çiziyorum bunun Türkiye'nin.. nükleer araştırma merkezi kuruyorsun da şu daglardaki pislikleri mi temizleyemiyorsun.. Demokratik açılımmış açılım yapacaksan bunu zamana yaymayacaksın6 ay içinde bitmeliydi uzatılmasının anlamı yok.. alt yapı hazırlamadan yapılmaya çalışılmış bi demokratik açılım var.. yok yazarla yok sinemacılarla konusuyorsun.. bunların demokratik açılım kelimesinden önce yapılması gerekiyordu.. o adam hırsız çalıyor provakatif eylem yapıyor tamam biz insanlarımızı koruyamadık adamlardan da adamların hiç mi şucu yok yahu.. bi kere şu hırsızın suçlu oldugunu kabul etmek gerekir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
ne güzel söylüyorsunuz 6 ayda yapin, bitirin kardes sen ne yapiyorsun 6 ayda o cok gurur duydugumuz ordumuz bile yillardir pkk nin hakkindan gelemedi bir demokratik acilimla hersey bitsin.. cocuk oyuncagimi bu is, bakkalmi yönetiliyor bu bir sürectir ve yillar sürer zamaninda bunu turgut özalda yapmak istedi ama ömrü yeterli olmadi simdi basbakanimiz yapiyor ve su anda sürec sancilida olsa ilerliyor.. ve bu sürecte gerek pkk dan gerekse türk fasistlerden sürece balta vermek icin provakatif eylemler gelecekdir ki geliyor o halde biz küstük, oynamiyoruz tarzi bir tutum sergilemek yerine daha sükunetle gerginligi gidermeliyiz.. kimsenin elinde sihirli degnek yok öyle bir anda olmasini beklemeyelim bazi seylerin ama sunuda kabul edelim önceden düsünmeye bile korktuklarimiz su anda hayata gecirildi ve öyle yaygara koparildigi gibi ülke bölünmedi.. o acidan bu gibi eylemleri tasvip etmek yerine bunlarin önünü almaliyiz ki iki tarafinda radikalleri kendilerine pay cikarmasinlar.. Malesef bu konuda ülkemizin yumusak karni olan karadeniz bölgesi hedef secilmistir dink cinayeti, rahip cinayeti, tüyadlarinin taslanmasi, ahmet türke yumruk ve simdide polislerin taranmasi o acidan bu yörenin insanlari olaylari iyi etüd edip, bu provakasyonlara prim vermemeleri gerekiyor! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Sen milletten bunu bekleyemezsin.. ya hacı amca haklısın ama biz iyiyolda gidiyoruz bunu engelllemek için yapıyorlar dersin dogrudur da ama inandırmamazsın milleti.. ya birşeyi adam gibi yapacaksın ya da hiç yapmayacaksın.. Ak parti'nin yaptıgı hata süreci uzatmaktı! mecliste demokratik açılım dedigi anda o iş orda bitmeliydi.. bu görüşmeler meclise gelmeden önce yapılmalıydı.. yapılan bu hazırlık o zamandan önce yapılmalıydı.. Plansız programsız yapıldı bu nedense..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() yok aslinda plansiz, programsiz degildi ancak dtp nin kapatilmasi, pkk nin eylemleri, chp ve mhp nin kiskirtmalari, sokak olaylari ve üstünede askerin tavri birlesince sürec kendigilinden uzadi..
yoksa ak partide kanayan yarayi en kisa zamanda dindirmek icin hizlandirdi ama malesef ülkemizde gündem günübirlik degisiyor o yüzden yarini kestirmek cok zor... yarin neyin gündem olacagini bilmek zor ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|