![]() |
#121 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
![]() Novekede söyledim sizede söylüyorum bu bir siyasetti.
Amerikayı hem küstürmedik hem de türkiye her istediğinizi yapmaz mesajı verdik |
|
![]() |
![]() |
#123 |
![]() En azından şahsi görüşüm bu yönde
|
|
![]() |
![]() |
#124 |
![]() Amerika bu siyasetin farkına varamadı mı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
![]() Varsada diplomatik olarak yanlış birşey yapılmadı.
sonuçta o tezkere meclise geldi. Göreve geleli çok uzun zaman geçmemiş bir hükümet için bence başarılı bir diplomasi örneği izlendi |
|
![]() |
![]() |
#126 | |
![]() Alıntı:
demiştim. Benim kişisel görüşüm böyle. Söylediklerinize katılmıyorum sayın akıncı. Hem amerikayı küstürmedik ne demek? Biz politikalarımızı onları küstürmemek üzerine kuracak bir ülkemiyiz? Amerika bu oyunu anlamayacak kadar saf mı? Hiç alakası yok bu bir siyasetti demenizle. düpe düz Tayyip bey tezkereyi geçirtemedi. Bu konuda emeği geçen, bu tezkerenin geçmemesini sağlayan herkese de buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
![]() Sakin olun bu sizin düşünmeniz diğeri benim düşüncem
![]() |
|
![]() |
![]() |
#128 | |
![]() Alıntı:
(Ben o zamanlar akpli idim ve R.T.Erdoğana sonsuz güvenim vardı.haber bile seyretmiyordum.Bunları çok çok sonradan öğrendim.) Konu Cihan_ŞümuL tarafından (04-24-2010 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
![]() Alıntı:
Mesela sayın bülent arıncın olduğunu hatırlıyorum hafızam yanıltmıyorsa. İsimleri hiç mühim değil gerçi, ister mecliste olsunlar ister olmasınlar büyük bir hizmet verdiler o zaman, allah onlardan razı olsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|