![]() |
#1 |
![]() ![]() Ak Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifasını açıklarken iktidar partisini suçlar ifadelerde bulunmasını değerlendirdi. Bozdağ, "Sayın Baykal'ın, elinde delil varsa ortaya koymalıdır.'' dedi. Bozdağ, Baykal'ın bu şekilde istifa etmesinden ötürü sevinç duymasının mümkün olmadığını dile getirdi. ARINÇ:İSTİFA HABERİ DAHA ÇOK YENİ Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Sayın Baykal'ın istifası çok yeni. Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum'' dedi. İstanbul'dan hızlı feribotla Yalova'ya gelen Arınç, Termal ilçesindeki TBMM'nin tesislerine geçti. Burada ilçe protokolü tarafından karşılanan Arınç, gazetecilerin Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı görevinden istifasıyla ilgili sorularına ''Ben sabah İstanbul'da basın toplantısı yapmıştım. Bu konuyla ilgili düşüncelerimi orada söyledim. Sayın Baykal'ın istifası çok yeni. Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum'' karşılığını verdi. CİHAN
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (05-10-2010 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() evet gördük komployu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Öncelikle her aklıselim insan gibi bizde,Deniz Baykal'ın böyle çirkin bir olay ile gündeme gelmesinden üzüntü duyduğumuzu ifade etmek istiyorum kendi adıma.İnsanların haysiyet ve şereflerinin bir takım hadiselere alet edilmesi asla tasvip edilemez bir durum olsa gerek.Bu söylediklerim elbette aklın yolu birdir olgusunun ürünü.Baykal ve kaset olayı başlı başına bir analiz-sentez konusudur.Kendisi ve bu kasette yer alanların yedikleri nane büyük bir ahlaksızlık olarak toplum hafızasında yerini almıştır.Bu olay bazı hayırlara vesile olmuştur,olacaktır.Bunu zamanla daha iyi anlayacağız.Lakin dikkatimi çeken bazı hususlarada deinmek istiyorum.Sayın Baykal tarihi konuşmasını yaparken,yaptığı çirkin ahlaksızlık açıkça ortada olmasına rağmen yine AK Parti iktidarını hedef aldı.Halktan özür dileyeceğine,minareye kılıf uydurma pisikolojisi ile hareket etmeye çalıştı.Elbette bütün bunların takdirini kamuoyu fazlası ile yapacaktır.Fakat Baykal'ın giderayak 'can çıkar,huy çıkmaz'deyimini sürdürmesi kendisi açısından olumlu bir işaret olarak görülmemiştir...Aslında olan biten hakında daha fazla söz söylemek gereksizdir diye düşünüyorum.Herkes,herşey layıkını bulacaktır.Tek yol islam eksenli bir yaşam biçimi olduğunu bilip,hayattımıza tatbik etmemiz gerektiğini düşünüyorum.Aksi halde bu tür fani olayların sonu gelmez.Debelenip durmaktan başka bir işe yaramaz...Sevgi ve dua ile.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Biz siyaseti ahlak limanı olarak görüyoruz ve öylede görmeye devam edeceğiz, adamın özel hayatında ne yaptığıyla değil ülke için neler yaptığının altını çizmeliyiz. Cehepe'den Gürsel Tekin bu ceberrut iktidarı yıkacaz desede, biz ahlaklı şekilde siyasetimizi yapmaya devam edeceğiz...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bekir Bozdağ, Baykal'ın sözlerine gereken cevabı vermiş zaten;
"Sayın Baykal'ın, elinde delil varsa ortaya koymalıdır.'' Konu Feride tarafından (05-11-2010 Saat 06:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Bunlar böyle kesin çizgilerle konuştukça, biz daha Allah'ın izniyle çok yol alırız.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|