| ♥ Oku Beni Ey Kitap! ♥ Siyaset Forum Farkıyla ! Belirlenmiş bir kitabın üyeler tarafından okunduğu, yorumlandığı ve bilgi akışının sağlandığı bir bölümdür. |

Anketimiz: 9. Kitap hangisi olsun
|
|||
| Son İmparatorluk Osmanlı / İlber Ortaylı |
|
2 | 8.70% |
| Kadın Psikolojisi / Nevzat Tarhan |
|
9 | 39.13% |
| Dul Kadının Oğulları / Mustafa Yılmaz |
|
3 | 13.04% |
| Abdülhamit'in kurtlarla dansı 1 & 2 / Mustafa Armağan |
|
6 | 26.09% |
| Kayıp Gül / Serdar Özkan |
|
3 | 13.04% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
#11 |
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Benim finaller başlayacakda, bende haziranda başlar size yetişirim inşAllah.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Alıntı:
Merak etmeyin, siz yeterki katılım gösterin son haftasında bile olur... Zaten normalde başladıktan sonra en az bir ay süre var bitirmek için, yetişirsin![]() Konu NûN tarafından (05-19-2010 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
#14 |
|
bende varım bende
![]() oyumu kayıp gülden yana kullandım çünkü almıştım o kitabı güzel gidiyor ama kadın psikolojisinide okuruz elbette ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
İkinci sıradaki kitabın oylamada zirve yapması. Kadınlarımızın veya bayanlarımızın ne kadar anlaşılması zor yapıya sahip olduklarının işaretidir.
))))))))) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Nun kardeş madem çok istediniz yazın o halde ne yapalım.
Bayanları tanımak geçte olsa kalan ömrümün konforunu artıracaksa neden olmasın ))) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Sonuçlar gâyet güzel. Yarin son gün, hadi hayirlisi
![]() |
|
|
|
#18 |
|
Sen daha çıkarmadın mı beni o listeden.. Sadece anket kısmını katılacağım dedim mi ben sana. Nerde dedin diyeceksin biliyorum. Onuda ara bul bir zahmet yorumlarda..
Konu NûN tarafından (09-12-2010 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntı düzeltilmiştir. |
|
|
|
#19 |
|
Bu ne listesi acaba ...? Konu NûN tarafından (09-12-2010 Saat 13:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntı düzeltilmiştir. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
|
|
|
![]() |