Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-03-2010, 22:19   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Erdoğan: 'İşkenceyi gördüm'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'ye insani yardım götüren gemide İsrail askerlerinin saldırısına uğrayan yaralıları ziyaret etti. Ankara'da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaralılarla tek tek ilgilenen Erdoğan hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan şunları kaydetti:

İŞKENCEYİ KENDİLERİNDEN DİNLEDİM

"Dün gece yarısı gerek hastalarımız gerekse herhangi bir olaya maruz kalmadan ülkemize dönen vatandaşlarımızın bir kısmı İstanbul'a, yaralı olanlar Ankara'ya getirilmek suretiyle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hepsini ziyaret ettik. Gerek yoğun bakımdaki gerekse diğer kardeşlerimizi iyi gördüm. Hepsine şifa diliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Onlara yapılan işkenceyi kendilerinden dinlemek suretiyle çok daha iyi anlamış olduk.

İSRAİL BEDEL ÖDEYECEK

Bütün hukuki haklarımızı kullanacağız. Diğer 32 milletten insanların da hayatları bu kadar ucuz değil. Bu saldırının bedelini İsrail her hâlükârda ödemek durumundadır. Şu anda hukuk çerçevesi içinde diğer ülkelerin hükümet başkanlarıyla da koordineli olarak takipçisi olacağız.

İNSANLIK SUÇU
Ben bunu bir insanlık suçu olarak görüyorum. Uluslararası sularda sivil gemilere bu saldırının sonucu bellidir. En tepeden başlamak üzere bu olayın faillerinin meydana çıkarılması için çalışacağız.

DİĞER YARALILAR DA GELECEK

9 arkadaşımız içinde 8'inin ceneze namaz kılındı, bir tanesi de yarın kılınacak. İsrail'de olan 5 tane yaralımız var. Bu akşam sağlık ambulanslarımız İsrail'e gitmek suretiyle getirilebilecek olanları getirecek.

İslamigundem.com

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-03-2010, 22:35   #2
Kullanıcı Adı
akgurbetci
israilde kalan yarali sayisinin 2 oldugunu söylemistiler ? 5 miymis yani ? InsaAllah onlarda sag salim türkiyeye dönüs yaparlar. 9 sehit verdik. Bunu asla unutmayacagiz. Cumhurbaskanimizin da söyledigi gibi ne unutulacak ne unutturulacak nede üstü kapatilacak bir mevzu degildir bu. Sehitlerimizin kani yerde kalmamali. Filistinli kardeslerimiz özgürlüklerine kavusmali. Sahit ol ya Rab.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2010, 22:58   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Alt 06-04-2010, 01:14   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yaralıları dahi heme nhastaneye kaldırmayarak nasıl kansız olduklarını gösterdiler.Zaten o pisliklerden bu tür şeyler beklenemz ya,hata bizde...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)